Voltaj şi regina cu barbă a Eurovisionului

Voltaj şi regina cu barbă a Eurovisionului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Decolteu ombilical. O sexy-poliţistă, în chiloţi, ne arată… şpagatul din toate poziţiile, apoi îi smulge cântăreţului cămaşa de pe dânsul, lăsându-l doar în vestuţă. Aşa a început, marţi seara, la TVR1, semifinala Eurovision, cu prestaţia Moldovei. Să fim serioşi, nici de show erotic pe scena căminului cultural comunal nu mergea! Nu mă mir că n-a intrat în finală. Pe principiul „dacă n-ai barbă”, decoltează-te până la ombilic, concurentele din Grecia şi Rusia ne-au arătat… că n-au silicoane. Sincer vorbind, dacă ar fi încercat treaba asta în România - unde dacă nu-ţi bat silicoanele sub bărbie nu apari la televizor - mi-e greu să cred că s-ar fi putut lansa în muzică. Excepţie de la decolteul ombilical, pardon, „abisal”, că aşa-i zic modiştii, a făcut juna din Georgia, care arăta ca o Xena împănată (pe umeri) şi upgradată pentru un remake la „Războiul Stelelor”. Bine, artista din Serbia a avut o scuză, din motive de gabarit era prea riscant s-o decolteze până la buric. Slavă cerului că noi am fost reprezentaţi la Eurovision de trupa masculină Voltaj şi nu s-a pus problema de rochii decoltate, scurtate ori decupate. Că doar băieţii n-au băut apă după Ouatu!

* Bravo, Finlanda! În afară de România, care a venit cu un mesaj social, de Ungaria, cu o apariţie ecologistă, şi de mesajul mobilizator al Rusiei, Finlanda mi s-a părut cea mai impresionantă apariţie. Şi nu pentru că trupa era formată din oameni cu probleme de sănătate, ci pentru că piesa lor suna într-un mare, mare fel! Chit că era foarte scurtă! Mi-a plăcut piesa Rusiei, dintr-un motiv aparte: aducea foarte bine cu cântecul Luminiţei Anghel, care, din punctul meu de vedere, ar fi trebuit să ne reprezinte la Eurovision. Am spus-o şi atunci, o spun şi acum!

* O luăm de la capăt? Pot să jur că votul românilor a adus Voltaj în finala Eurovision. Dar ca să fim siguri, poate că n-ar fi rău, în finală, pentru orice eventualitate, să-şi lase şi băieţii noştri un pic de barbă, măcar atât cât s-aducă la aspect cu Regina cu barbă a Eurovisionului, duduiul Conchita!


CITEŞTE ŞI: Cât de doamnă-i Prima Doamnă?

Citit 1655 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Mai 2015 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.