"Ai muncit ca prostu’, acum pleacă acasă"

"Ai muncit ca prostu’, acum pleacă acasă"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Deloc surprinzător, Ionuţ Iftimoaie a fost eliminat de la „Ferma Vedetelor”. Chiar dacă a muncit cu simţ de răspundere şi a reuşit de multe ori să îi mobilizeze pe ceilalţi concurenţi pentru binele fermei, el a fost cel ales pentru eliminare. Dintre cei 11 concurenţi veniţi să voteze, doar Ştefan Stan i-a spus, cu sinceritate, fostului luptător că e un prost. „Ioane, ţi-o spun cu toată prietenia, eşti un prost, pentru că ai muncit cu noi la clădirile alea pentru animale, eşti un prost pentru că ai muncit ca ferma să arate aşa cum este. Dar eu îţi mulţumesc!”. Iată că prostia e şi ea bună la ceva. La mare bătaie cu blonda lu’ Piţi, Ionuţ a fost cel care a plecat din concurs şi i-a lăsat pe Augustin Viziru, Vica Blochina, Dan Helciug şi George Vintilă să se lupte pentru premiul de 50.000 de euro.

* „De câştig, vă dau şi vouă!”. Cam asta le-ar fi spus fosta balerină celorlalţi oameni din fermă, pentru a o vota. Şi cum vedetele astea sunt cam sărace, o cotă parte din 50.000 de euro nu sună rău deloc. Suficient pentru o shaorma la Dristor. Cât o mai funcţiona!

* „În viaţă poţi avea şi succesuri, poţi avea şi eşece”. O dovedeşte din plin chiar... Elena Băsescu. Fata fostului preşedinte începe să piardă numărul operaţiilor estetice, fie că e vorba de puţin colagen în buze, ori de nasul operat. Unde să mai pui că nici sprâncenele nu mai sunt naturale? Când eşti fată de preşedinte, parcă şi succesurile se măsoară altfel.

* „Haina nu îl face pe om!”, spune o vorbă. Numai că sutana îl cam face pe om... preot. Ion Bota s-a decis, după o încercare nereuşită de a urma Teologia, să îmbrace haina preoţească şi să „slujească”. Ca un român responsabil, şi-a „exorcizat” de câteva ori nevasta (cu pumni în ochi) şi a mai condus şi beat. Totul în „rit creştin-ortodox”, aşa cum zice cea care i-a fost alături ani la rând.

* La final, nu strică puţin sport. La 4 ani de la cucerirea titlului în Liga I, Oţelul a decis iar la cine merge trofeul. Chiar dacă Steaua s-a încurcat la Iaşi, gălăţenii noştri au avut o răbufnire de orgoliu şi le-au luat trofeul din mână târg-mureşenilor. „Dacă le-a trebuit să facă ameninţări că ne bat cu 4-0, aşa le trebuie”, parafrazându-l pe Alex Tudorie. Între timp, fotbaliştii Stelei îi invită pe cei de la ASA să îi urmărească în Champions League. Un fel de „ce bine-mi pare că ai luat ţeapă/ ce bine-mi pare că ai pierdut”.

Foto: captură PROTV

Citit 2201 ori Ultima modificare Vineri, 29 Mai 2015 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.