Ţara arde şi cancaniştii se uită după fuste

Ţara arde şi cancaniştii se uită după fuste
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* În timp ce problemele ţării s-au rezolvat, reporterii de tabloid au identificat un nou hop: lungimea fustei Primei Doamne. Zice libertatea.ro că doamna Iohannis, şi aşa criticată pentru atitudinea mai puţin conformistă, a asistat la un meci de tenis îmbrăcată cu o fustă mult prea scurtă pentru statutul pe care îl are. De n-ar fi purtat tot un echipament de tenis, ca băieţii din teren, poate le înţelegeam indignarea. Dar aşa, ce s-ar fi aşteptat lumea? Să poarte o burka (îmbrăcămintea femeilor în lumea islamică)? Era şi o vorbă, „lăsaţi femeile să facă ce vrea!”. Sau ce vor, dacă sunteţi înnebuniţi după gramatică! Păcat de copiii din ziua de azi, că se întreabă mai mult "care profesor corectează lucrarea", nu ce tâmpenii au debitat prin ea.

* Dacă unii foşti câştigători la loterie au ajuns şi săraci şi infractori, peste alţii banii dau şi nu mai pleacă. După moartea maică-sii, Oana Zăvoranu s-a trezit cu mai mulţi bani decât ştie să numere, dar şi cu un ajutor de nădejde. Un fel de lăbuş pe două picioare, în persoana fostului ei iubit. Sau actual, că oricum nu mai ştie nimeni ce se întâmplă în lumea asta mondenă, cine, cum, când şi de cine se mai desparte. La câţi bani are pseudovedeta, se pare că Răzvan, că aşa îl cheamă pe om, s-a oferit voluntar să îi fie un fel de PR şi să vorbească cu presa în numele ei. Dacă îmi aduc bine aminte, de maşina lui Răzvan se agăţase Zăvo în pielea goală, într-o frumoasă zi de vară, acum un an sau doi. Ce fel se învârte roata!

* Preoţi cu diplomă de ofiţer AntiDrog. Se poate, în România. Un parteneriat între Patriarhie şi Agenţia Naţională Antidrog îi ajută pe oamenii Domnului să afle cum pot recunoaşte un păcătos cu prafuri şi cum îl pot ajuta mai repede. Un preot zice chiar că drogaţii sunt oiţe rătăcite şi că au nevoie să fie aduşi pe calea cea dreaptă de trimisul lui Dumnezeu pe pământ. Nici poliţia nu mai e ce-a fost, dacă cere ajutorul Bisericii. Dar preoţii primesc, oare, mită?

Citit 1436 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2015 15:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.