Numerele-s ghinioniste, arză-le-ar focu'

Numerele-s ghinioniste, arză-le-ar focu'
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Zice un expert că Gabriel Cotabiţă nu a scăpat de probleme. Şi poate l-am crede, dacă ar fi medic şi dacă nu ar fi declarat tocmai pentru Click treaba asta. Se pare că omul, pe numele său Sebastian Sârbu, este un fel de priceput în ale numerologiei şi a dedus că şansele lui Gabriel Cotabiţă la recuperare sunt cam mici. Mai mult, s-ar părea că din toamnă se vor întoarce necazurile pentru fostul cântăreţ. Bre, nea Sârbule, dar nişte numere la loto nu poţi să deduci? Că poate la alea te crede lumea. Deşi, s-ar putea să te creadă şi la astea.

* Loredana Chivu şi o altă „vedetă”, Renata, cică mai aveau un pic şi se băteau în direct. Mă, nimic nou până aici, că de aşa ceva suntem cam sătui. Nici măcar apelativele de „curvă”, „tiristă” şi alte astfel de epitete nu ne mai miră. Iar asta nu poate fi decât rău! Dar, dacă românului asta îi place, atunci asta îi este oferit. Hai, fetelor, poate data viitoare vă şi pălmuiţi un pic, să mai aibă oamenii subiect de vorbă la muncă! Sau, dacă nu o palmă, măcar nişte ameninţări din alea scuipate, în timp ce vă ţin bodyguarzii pe loc. „Dă-mi, mă, drumul, că praf o fac pe tirista asta! Ptiu, dă-te dracu’!”. Ce naiba, hai că se poate!  

* S-a inventat oliţa pentru copii cu tabletă încorporată. De parcă nu era suficient că pe cei mici nu îi dezlipeşti de gadgeturile preferate nici cu bătaia, nişte inventatori au zis să le monteze una şi pe ... budă. Că doar nu o să scape nivelul la Angry Birds doar pentru că trebuie să îşi facă nevoile. Şi e mai bine şi pentru părinţi, că împuşcă doi iepuri dintr-o lovitură. A naibii de grea treaba asta, să fii părinte. Noroc cu tehnologia, că ţine copilul ocupat. Oare mama cum se descurca?

* Lidia Buble e virgină. Cel puţin, aşa zice taică-su. Şi nici nu umblă cu Răzvan, jumătatea lui Dani. Tot taică-su zice. Atotştiutor nenea Buble, ăsta. Dar, am şi eu o curiozitate, cam indecentă, ce e drept. De unde ştie taică-su Lidiei, care cântă, aparent, prima chestie? Oricum, ce mai contează? Fata e într-o petrecere continuă, acum că iubitul ei divorţează. Se cam duce naibii şi virginitatea asta!        

Citit 1462 ori Ultima modificare Duminică, 28 Iunie 2015 14:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.