Ce face omul normal la piscină?

Ce face omul normal la piscină?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ştire, mare ştire. Realizatorii de emisiuni şi de scheciuri de la un post de televiziune nu şi-au mai luat salariile de câteva luni bune, motiv pentru care se gândesc din ce în ce mai serios să se ducă pe la alte televiziuni. În prim-planul discuţiei a fost aruncat show-ul de comedie (dacă mai râde cineva la ei) Trăsniţii, de pe Prima TV, pentru că despre ei este vorba. Se pare că emisiunea care rivalizează cu „Tânăr şi Neliniştit” la numărul de episoade va fi suspendată din grila de programe. Hmm, să fie de plâns? Sper să nu se întoarcă Ianţu cu vreo emisiune.

* Costi Ioniţă, cel de se văita despre viaţa lui pe la posturile de manele prin anii 2000, a ajuns mare vedetă peste Ocean, în SUA. Omul colaborează cu un mare mahăr în ale muzicii, Shaggy, şi are videoclipuri difuzate în celebra Times Square. Păi, tot să fii compozitor pentru americani, că românii nu mai ştiu şi altceva în afară de bumţi-bumţi, fără număr.

* Alinei Puşcaş i se tot strică... silicoanele. Interesant, nu-i aşa? Prezentatoarea tv, gravidă în şapte luni, a mai avut probleme cu sânii falşi, care i-au mucegăit acum ceva timp. Voi vă daţi seama cât e ea de gospodină, mânca-o-ar tata pe ea, şi în cât abur stă toată ziua, dacă au ajuns să îi mucegăiască sânii? Păcat de copil, că va fi hrănit la biberon. Deşi, ce nevoie ar mai fi de suzetă, când mama e siliconată? Oare Bianca Drăguşanu când va face nişte copii?

* Ştire senzaţională în tabloidele româneşti. Antonia s-a udat la... piscină. Vai, dar ce şoc. Nici nu îmi vine să cred. Cum a putut să facă una ca asta? Păi ce, la piscină te duci să te uzi? Mai ales dacă te cheama Antonia. Nu, băi nene, la piscină te duci să faci selfie, să bei mai-tai, dintr-un pahar cu umbreluţe, să dai check-in pe facebook şi să te vaiţi că toţi bărbaţii din jurul tău sunt libidinoşi. Dacă eşti bărbat, ai voie să te uiţi la toate fetele care îşi etalează nurii, în speranţa că nu le vede nimeni, în afară de iubi, posesor de ceafă lată şi bolid de lux.

Citit 1946 ori Ultima modificare Luni, 06 Iulie 2015 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.