Leo sau Bote? Bianca sau Dana Criminala? Cu cine te-ai culca?

Leo sau Bote? Bianca sau Dana Criminala? Cu cine te-ai culca?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Teoria bărbatului selectiv. „Lumea crede că dacă sunt Cătălin Botezatu pot avea pe oricine, oricând, oriunde! Aşa este! Dar sunt mult prea selectiv! Şi atunci nu pot avea pe oricine, oricând, oriunde, eu vreau să am doar acele persoane care contează. Şi, contrar tuturor aparenţelor, chiar dacă pot avea pe oricine, oricând, oriunde, seara, în 90 la sută dintre serile mele, sunt singur… ”, i-a mărturisit aseară, la Antena Stars, Cătălin Botezatu, lui Mihai Morar. Acu’ nu vreau să fiu maliţioasă, dar am auzit – şi nu de la o femeie, ci de la un bărbat matur şi experimentat – că domnii pretextează că au devenit selectivi când le mai scade din bateria potenţei. Şi, ca să nu-şi piardă aura de cuceritori, dau vina pe selectivitate.

* Nici piţipoancele nu mai sunt ce-au fost. Morar era tare mândru că, după o îndelungată absenţă de pe micile ecrane, designerul a revenit pe sticlă tocmai la „Răi da’ buni” şi a explicat de ce s-a retras: „Proiectele importante m-au ţinut departe de cancanurile ieftine”. Morar a punctat cu ironie că, au fost ani în care nopţi la rând în care adormeam cu Cătălin Botezatu, acum adormim cu Leo de la Strehaia: „Scandalul Bianca-Bote a făcut istorie în televiziune şi ca audienţă şi ca implicare. Măi, da’ parcă îţi făcea plăcere să te culci cu Bianca Drăguşanu decât să te culci cu mama Renatei sau cu Olga de la Strehaia… Şi la propriu şi la figurat!”. Deh, nici piţipoancele nu mai sunt ce-au fost. Culmea „coincidenţei” e că Bote a revenit la teve taman când telenovela contrafăcută cu Leo, Renata, Dana Criminala şi restul pirandolinelor s-a terminat. Şi în locul ei ce rulează la Kanal D? „Supermodels by Cătălin Botezatu”, în reluare.

* Când ai dormit ultima oară cu o femeie? "Când, ultima oară, perna din stânga sau din dreapta ta a fost ocupată de creştetul unei femei?", a încercat marea cu degetul Mihai Morar. "Dorm, dar nu rămâne acolo, asta e durerea cea mai mare. Nu vreau să fiu vulgar… se întâmplă acel lucru, dar pleacă! Din diverse motive! Ori e măritată, ori n-o lasă mama ei!”, s-a scuzat Bote. Ei, ca să vezi...

Citit 7866 ori Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2015 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.