Bă, a naibii Românie!

Bă, a naibii Românie!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Nici la ProTv nu mai funcţionează bine logistica. Busu, omul de la meteo, cel cu parabolele alambicate, pe care le înţelege doar el, nu a văzut că grafica îi joacă feste şi că ziua de sâmbătă a fost eliminată din calendarul săptămânii. Eh, şi-aşa ne dorim noi, românii, weekenduri de câte cinci zile, aşa că două zile de duminică nu strică nimănui, corect? Una peste alta, a greşi este omeneşte, chiar dacă la meteo se întâmplă cam des. Când e cald, când plouă, când bate vântul, când vine canicula (vara, vă daţi seama ce nesimţită e şi canicula asta, de vine vara?), când ninge în ianuarie. Nici nu mai ştii ce să crezi. Cel mai bine stai în casă. Şi -şa ai două duminici în program, de acum!

* Comentariile rasiste l-au făcut pe americanul ăla să-i împuşte pe cei doi oameni de televiziune. Aparent, faptul că era de culoare nu i-a adus decât discriminare, aşa că a făcut ce a văzut că fac oamenii de culoare în filme. În filmele în care nu salvează pe toată lumea. A pus mâna pe un pistol, şi-a dat un „pe cine faci tu maimuţă, bă?” în gând şi a tras. În ambii! Fir-ar mama lor de rasişti! Pe când fac asta şi discriminaţii de la noi, mai ales cei de prin zona Ardealului? Nu de alta, dar au parte de mult mai mult decât „eşti o maimuţă”. Ce e drept, nici americanii nu au imaginaţia românilor în ceea ce priveşte înjurăturile rasiste. Decât să mori pentru „maimuţe”, măcar învaţă ceva!

* Un minut, doar atât, nu mai mult! Atât îi ia lui Florin Salam, manelist notoriu, eminenţă cenuşie, vedetă autohtonă şi toate alea, să facă o mie de euro. Păi, la atâţia bani minutul, vă daţi seama cât costă o oră de cântare? În care scoate trei cuvinte şi cinci ritmuri. Dar, mă rog, ce ştiu eu despre muzică? Însă, stai, parcă acum ceva timp se plângeau maneliştii, printre care şi Salam, că nu se descurcă financiar, că la nunţi, botezuri şi alte chiolhanuri pe unde mai schiorlăie ei li se iau toţi banii, că doar se laudă cei care aruncă cu dolari în ei. Şi acum o dau la întors, că fac mii de euro la minut? Băi, a naibii ţigănie. Pardon, Românie!

Citit 1442 ori Ultima modificare Vineri, 28 August 2015 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.