Rolele şi cântatul fals nu se pupă

Rolele şi cântatul fals nu se pupă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Venită ca o gazelă pe scena X-Factor, Barbie de România, pe numele ei real Sabrina Fabian, a reuşit să rămână în minţile tuturor românilor. Din păcate, nu printr-o voce de privighetoare, care să îi dea pe spate pe juraţi, ci printr-un... leşin. Că aşa ştiu fetele noastre, mai ales alea cocoloşite de mamele care stau în culise şi care cred că fetele lor sunt noile Celine Dion sau Tina Turner. În cazul de faţă, domnişoarei nu i-a ieşit, dat fiind faptul că sunetele pe care le scotea nu aveau nici o treabă cu muzica. Dar, deh, când încerci să cânţi în timp ce mergi pe role, trebuie să te aştepţi să nu poţi duce toate notele la final, nu?

* Delia, una dintre puţinele cântereţe de la noi care mai au şi un pic de voce, nu doar aspect, nu fu deloc impresionată de genunchii moi ai domnişoarei Fabian. Nici măcar de faptul că ai săi colegi s-au speriat şi au sărit să îi acorde repede primul ajutor. Măi, Delia, de ce eşti insensibilă? Fata s-a emoţionat, că uitase versurile. Bine, presupunând că le ştia, că din ce văzusem nu le prea avea decât pe primele trei la ea, restul erau la maică-sa. Cu tot cu vrăjeală şi băgare în seamă. De altfel, ce fel de mamă să fii să nu te sperii deloc când îţi vezi odrasla lată pe scenă, în faţa a câteva sute de oameni? Mno, deci nu e prima dată când face aşa, nu?

* Dacă nu a mers cu vocea, Sabrina oricum a devenit vedetă. Deja are aproape jumătate de milion de vizualizări pe youtube, a făcut rating din toate părţile pentru Antena 1, şi s-a încălzit şi pentru examenul de bacalaureat. Dacă se pierde şi nu ştie subiectul, poate oricând să leşine şi să zică ceva de emoţii. Maică-sa oricum nu se panichează. Întrebarea mea este: o vor lăsa profesorii să intre cu rolele la examene? Nu de alta, dar altfel nu merge leşinul la fel de bine. Cum să vadă stelele verzi, dacă nu are de pe ce să cadă?

P.S. Domnişoara asta are şi o melodie lansată acum un an. Păi, voi vă daţi seama cât de greu e să intri în lumea muzicii, dacă cineva care scoate sunete asemănătoare cretei pe tablă ajunge să aibă videoclipuri lansate pe piaţă?

Citit 1587 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2015 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.