Bazinul de la Splash produce copii?

Bazinul de la Splash produce copii?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Sânziana Buruiană a aflat că e…  gravidă.  Acum, ziarele de scandal se vaită că era să piardă sarcina, că a sărit ea în cap pe la un concurs pentru vedete (cam ca ea). În apărarea ei, femeia nu ştia că e gravidă. Ea credea că doar se îngrăşa, probabil ca urmare a shaormelor pe care le înfuleca după emisiunea lui Capatos. Dar, deh, na că i s-a întâmplat şi ei să se înmulţească (de parcă nu erau destule blonde bătute în cap în România). Acum s-a şi măritat, cu un tip pe care îl cheamă Zuluf. Oare copilului ce nume îi vor pune? Tare mi-e că ne aşteaptă o nouă telenovelă pe la Capatos sau pe la Mădălin Ionescu prin emisiune, despre cum se va chema copilul Sânzianei Buruiană şi de la ce vârstă îşi va pune primele implanturi, dacă e fetiţă. Mă, şi femeia asta e absolventă de facultate! S-a dus naibii învăţământul din România.

* În altă ordine de idei, pentru că veni vorba despre „Splash, vedete la apă”, şi Cosmin Seleşi va avea un copil. Mă rog, nu a rămas el însărcinat, ci nevastă-sa, pe care a dus-o mintea să nu se arunce în cap de la 10 metri într-un bazin cu apă. Oricum, Sânzianei nu avea cum să îi strice, că neuronul ei nu se mişcă de acolo. Revenind, se pare că emisiunea asta nu aduce numai stropi de apă, ci şi copii mulţi. A naibii treabă! Oare ăia care toarnă câte 20 de plozi şi apoi trăiesc din ajutorul social s-au aruncat înainte în câte un bazin?

* Cea mai ştire bombă a începutului de săptămână, conform WowBiz, este că Ana Maria Prodan, nevasta lui Laurenţiu Reghecampf, fost antrenor pe la Steaua şi prieten bun cu puşcăriaşul care „s-a retras din viaţa publică” pentru a mia oară, îşi va scoate silicoanele. Pentru asta, se va duce în Turcia (nu ştim dacă la medicul care l-a operat pe Ponta). Se pare că motivul este prezenţa antecedentelor de cancer la sân din familia ei, iar femeia nu vrea să rişte. Păi, dacă nu vrea să rişte, de ce şi-a mai băgat cauciuc în sâni de la început? Putea să stea liniştită şi economisea bani de două ori. Dar, degeaba îţi dă Dumnezeu avere, dacă nu îţi dă şi minte!

Citit 1827 ori Ultima modificare Luni, 05 Octombrie 2015 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.