Doina Gradea şi goana după audienţe

Doina Gradea şi goana după audienţe
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* După ce a terminat cu secretariatul pentru Adrian Sârbu, fostul patron al ProTV, marea Doina Gradea a descoperit bloggingul, motiv pentru care s-a apucat să relateze episoade detaliate din aventura ei în trustul de presă. Acum, ăsta nu ar fi fost un lucru rău, dacă nu s-ar fi apucat doamna să arunce cu rahat în toţi cei care îi reveneau în minte, în frunte cu Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu. Tocmai din motivul ăsta, se pare că foştii ei colegi s-au răzvrătit şi au început să îi dea replica, într-un serial ce pare să nu se mai termine. De altfel, Doina Gradea zice că ar vrea să transforme totul într-o carte. Of, ce fac unii oameni pentru audienţă. Cum ar zice Teo, ce o interesează pe doamna Gradea cine o are mai mare? Leafa, adică, nu vă gândiţi la altceva. Nu e normal să fie fiecare om plătit pentru munca depusă? Că unii mai mult, iar alţii mai puţin, asta este.

* Tocmai când credeam că Leo de la Strehaia va intra într-un concediu binemeritat de la WowBiz, emisiune al cărui invitat permanent este, mi s-a demonstrat că mă înşel. Acum, nu mai e el cel care a făcut ceva, ci cel căruia i s-a făcut ceva. Una dintre consoartele lui l-ar fi înşelat, vă daţi seama? Pe el, fidelitatea întruchipată. Amantlâcul, pentru că aşa a fost personajul denumit de către reporterii WowBiz, e un văr de-al lui Leo, care seamănă pe alocuri cu Andi Vasluianu, tipul ăla de vopseşte pereţi prin reclame. Dar stai, cum adică l-a înşelat? Păi, în ţigănie parcă femeia trebuia să fie cinstită şi pură, plus să fie a unui singur bărbat. Despre masculul casei mai putem discuta, el mai are ceva drepturi. Dar, cum telenovela lui Leo şi a paraşutelor din viaţa sa nu pare să mai aibă sfârşit, ar mira pe cineva dacă s-ar mai inventa câteva episoade mici? Mititele. Micuţe!

* Se însoară chef FOA. Dar stai, FOA nu e un nume, pentru că pe el îl cheamă, de fapt, Florin Scripcă şi nu e bucătar decât prin emisiuni, că pe-acasă nu are el treabă în bucătărie. Lucru, de altfel, recunoscut cu propria-i gură, în faţa unor reporteri. Şi acum se şi însoară, că şi-a cucerit viitoarea soţie cu deserturile afrodisiace. Bre, a naibii treabă, păi şi băieţaşii ăştia de cartier se chinuie degeaba prin cluburi cu replici de agăţat, când tot ce trebuie să faci e să încropeşti o prăjitură? Hai, fii sincer, ce puseşi în ea?

Citit 1609 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2015 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.