Paraşutele lui Leo, partea a doua

Paraşutele lui Leo, partea a doua
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Mai ştiţi că vă spuneam acum câteva zile că Leo de la Strehaia, cel mai râvnit bărbat de către paraşutele prezente pe la Capatos, i-a dat nişte bani Annei Lesko pentru o noapte de amor? Ei bine, se pare că s-a decis să se cuminţească, să renunţe la colecţia de rucsaci pentru săritul din avion şi să se însoare. Exact! Cu nimeni alta decât Loredana Chivu! Dar, stai, el nu e deja însurat? Are şi nişte odrasle, parcă, cu o tanti. Ori s-au schimbat legile şi sunt admise bigamiile, ori îşi face omul harem, pentru că poate. Dar, staţi fără grijă. Orice minune durează trei zile, aşa că domnişoarele care râvnesc la locul paraşutelor din WowBiz şi din preajma lui Leo pot reîncepe să spere de săptămâna viitoare.

* Ca să rămânem în continuare în familia Strehailor (?), să vorbim un pic şi despre o pirandă... haute-couture. Dar, ce să îi faci, când magazinele din România vând numai haine pentru slăbănogi, bre? Plus că sunt rochii atât de lipsite de material, încât se vede şi pădurea de la subţioară. Pfff... noi înţelegem că femeia a avut grijă de copii, şi că în ţigănie sunt anumite principii care se respectă, dar parcă igiena corporală, atunci când eşti înconjurat de aur, marmură, platină şi purceluşi de lapte, ar trebui să fie prioritară. Dar, lasă, se face şi ea mare şi le depăşeşte pe paraşutele lui Leo la numărul de rochii. La ani, păr în cap şi prin alte... părţi, deja le-a depăşit.

* Măi, internauţilor, voi o ştiţi pe Burlăciţa? Ştiţi cine e, ce face, cu cine umblă şi, mai ales, ce noroc are ea în dragoste? Păi, nu prea are. Mihai Costea, un pseudofotbalist, i-a dat papucii (de firmă, evident), iar acum şi concurentul pe care l-a ales ea de la showul unde e principala vedetă a lăsat-o cu buza umflată. Păi, de ce oare? Să conteze faptul că atunci când deschide gura, îţi vine să îţi rupi urechile? Sau faptul că şi-a arătat fesele (bucile) prin emisiunile lui Capatos, pe post de invitată/asistentă/model/fată bună la toate?

Citit 1648 ori Ultima modificare Vineri, 09 Octombrie 2015 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.