"Ai făcut sex în avion?" - "Doamne, nu ştiu!"

"Ai făcut sex în avion?" - "Doamne, nu ştiu!"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Tata Crudu l-a respins pe gălăţeanul Yanis. O ştiţi pe Burlăciţa Daniela Crudu? Ei bine, luni seara l-am cunoscut pe „Burlăciţul”, Nelu Crudu, tatăl Danielei, invitat, de ziua lui, în emisiunea Agentului VIP Cristi Brancu. Şi ce credeţi că-l pune Agentul VIP să facă? Să-şi dea cu părere despre pretendenţii rămaşi în cursă pentru inima fiicei lui. Şi când a ajuns la gălăţeanul Yanis (Daniel Movileanu), dezastru: „Nu! Absolut nu! Şi pentru că e fotbalist! Nu mai ţin, frate! Nu-mi place nici el. Nu-mi place ca bărbat! Nici zâmbetul, nici alura! Nu! Te rog să mă crezi că nu-mi place! N-are un feeling”, a zis tranşant tata Crudu. Nici măcar când l-a asigurat Cristi Brancu de faptul că nu toţi fotbaliştii sunt ca Nilă, Cruduţul nu şi-a schimbat părerea. Şi nici când fiica lui a insistat că ei îi place, i-a tăiat scurt elanul: „Lasă, că trebuie să-mi placă mie mai întâi!”. Greu momentul cu tata-socru!

* A fost sau n-a fost? Nu mai demult de miercurea trecută, Daniela Crudu i-a mărturisit italianului Pietro că a făcut sex într-un avion privat: „A fost cel mai trăsnit loc în care am putut face asta. Nu mă gândeam vreodată, dar s-a întâmplat”. Tabloidele atât au aşteptat şi-au lansat deja zvonuri cu cine şi la ce preţ… Motiv pentru Brancu s-o lămurească treaba: „Ultima întrebare serioasă pentru Cruduţa: a apărut astăzi în presă că a luat o sută de mii de euro pentru că a făcut sex în avion cu un milionar. E adevărat?” - „Ăăă… Doamne, nu ştiu! Un milion de euro, nu o sută de mii, a scris greşit”, a dat-o cotită Cruduţa. Ca să-i ajute memoria, a mai venit o întrebare: dacă în banii aceia intra şi în închirierea avionului sau nu? Răspunsul: „Nu… ăăă, cred că sunt confuză!…”, a parat Cruduţa.

Dar măcar ştim că avionul era frumos şi privat. Iar tătâne-său a completat că avea două motoare! Pesemne unul unul în faţă şi unul lângă Daniela, pe scaun? Oricum, bine că pe vremea aceea nu era DNA-ul, că risca s-o impoziteze pentru sex aviatic de la buza avionului. Şi nu-i mai trebuia nici paraşută!

Citit 4120 ori Ultima modificare Marți, 13 Octombrie 2015 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.