Dintr-o apă cristalină într-o mare şi mai şi

Dintr-o apă cristalină într-o mare şi mai şi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Cei care azi mă imită nu mai au de ce să râdă/ Că eu am ajuns o stea cu petale-n apa mea/ Orice zic alţii tâmpiţi, scena mea e de artist/ Pe o mare cristalină, într-un val cântăm cu spumă. Versurile noii melodii a lui Cristi din Banat, celebru pentru apa sa cristalină, explică, după spusele artistului, vechea piesă. Filmată în Spania, noua creaţie muzicală se doreşte a fi un hit, numai că nu ştim pentru cine. „Am vrut să spun adevărul despre primul meu clip, despre faptul că apa în care am stat nu era deloc rece pentru că am filmat în iunie sau să explic chestia aia cu mirii care s-au aruncat în valuri, pe care n-a înţeles-o nimeni şi de care s-a luat şi Mircea Badea sau care a fost chestia cu petalele”, a declarat Cristi din Banat, pentru WOWbiz.ro. Cam nesimţit Mirciulică, nu măi Cristi? Pentru doritori, noul hit se cheamă "Videoclipul de la mare", absolut sugestiv dat fiind faptul că e un videoclip şi este filmat... la mare!

* Burlăciţa vrea să rămână... burlăciţă. La câteva luni bune de la terminarea showului unde, aparent, şi-a ales dragostea vieţii, Daniela Crudu nici nu îl bagă în seamă pe tipul căruia i-a dat ultimul trandafir, deşi în contractul semnat cu Antena1 era stipulat că trebuiau să fie împreună, morţi copţi, cel puţin trei luni. Aparent, motivul ar fi simplu: Cruduţa nu vrea să se lege cu lanţuri de un iubit nou. Păi stai, că parcă văzusem acum câteva zile o altă ştire, tot la WowBiz, cum că ea se va mărita şi că iubitul ei i-a dat şi un inel de logodnă. Păi, oamenii ce să mai "înţelege"?

* Aş mai scrie ceva şi despre Ştefan Stan şi fosta lui iubită, că tot ţin capul de afiş al emisiunilor scandaloase, dar "extraordinare", făcute de Mădălin Ionescu. Numai că fosta iubită e, de fapt, damă de companie şi suntem totuşi oameni serioşi. Aşa că ne abţinem...

Citit 1720 ori Ultima modificare Marți, 24 Noiembrie 2015 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.