Dacă te am pe tine, nu mai am nevoie de paraşută

Dacă te am pe tine, nu mai am nevoie de paraşută
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Se căsătoreşte Mihaela Rădulescu. De data asta, cu Felix Baumgartner, cel care i-ar fi dat inelul după ce, acum câteva luni, mânca de pe spatele ei în timp ce (în)jurata de la "Românii au Talent" trebăluia, aplecată, la un gard. Casă de piatră, copii paraşutişti din fier beton şi toate celelalte urări de bine, însă nu pot să nu mă gândesc la versurile melodiei "Parachute", de Cheryl Cole: "Baby, I don't need a parachute, if I got you". În traducere liberă, "nu mai am nevoie de o paraşută, dacă te am pe tine". Întrebarea este cine cântă această piesă în familia lor: paraşutistul sau Răduleasca? Ca să ne lămurim cine e paraşuta.

* Bun venit, Andreea Mantea! La revedere, Andreea Mantea! Bruneta care, în trecut, ajunsese să fie burlăciţa de pe Antena 1 şi le dădea trandafiri bărbaţilor leşinaţi după ea, a fost concediată de la Euforia TV, pentru că emisiunea ei a fost scoasă din grilă. După o singură lună! Ei, asta da performanţă. Adică, eu ştiam că nici la Burlăciţa nu a avut cine ştie ce impact, dar măcar ăia au avut bunul simţ de a o ţine până la final. În schimb, de data asta, nu s-a mai jucat trustul Intact cu propriile statistici şi au decis să scoată emisiunea din listă. "Asta e, mergem mai departe. Oricum, nu se înscria multă lume", a spus, resemnată, vedeta. Mna, ce să-i şi faci? Viaţa merge mai departe. S-o mai găsi vreun trust să îi dea o emisiune. Şi-o mai risca vreun patron de televziune ratingul, doar doar să o vadă pe Mantea pe sticlă!

* Pentru că fără WowBiz nu se poate, la emisiunea lui Mădălin Ionescu a fost invitată Gina Grigore, o domnişoară care e celebră doar prin faptul că îl acuză pe Florin Salam că a... dezvirginat-o. Şi apoi nu a mai sunat-o. Păi, bine, măi, Florine, e frumos aşa? Te joci cu speranţele fetei? Când credea că a pus şi ea mâna pe avere, că i-a pus Dumnezeu o aură pe cap şi o să o facă "regina manelelor". Numai că, ce să vezi, pentru Florin Salam, ea nu a fost decât o altă gaură din curea, ca să zicem aşa. "Am avut multe gagici la viaţa mea, nici una fată mare. Aşa că nu ştiu cum e să ai fete mari. E asta de nevastă pentru mine?", a întrebat retoric manelistul. O fi, mai ştii?

Citit 1728 ori Ultima modificare Vineri, 27 Noiembrie 2015 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.