Sex. Cu sau fără scaun la cap

Sex. Cu sau fără scaun la cap
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Piţipoancă te naşti sau devii? Iaca, la întrebarea asta meditez de vreo câteva zile, de când e mare vânzoleală prin lumea emisiunilor tabloide: ni se mărită, Doamne, piţipoancele şi nu doar că se aşează la casa lor, dar s-au apucat de făcut şi prunci! Păi Sânzi e deja doamna Zuluf şi mama unei bebeluşe, Andreea Tonciu e şi ea gravidă şi în prag de măritiş, iar aseară am aflat şi că Andeea Podărescu, altă modelină din aceeaşi categorie, s-a cuminţit! Să fie într-un ceas bun! Numai că, poftim ştire la Antena Stars: Sânziana face tot posibilul ca fetiţa să-i calce pe urme la capitolul fiţe şi să iasă în evidenţă cu îmbrăcăminte şi accesorii. „E roz! O să fie totul roz!”, declara viitoarea mămică. Nu, încă nu i-a pus fetiţei body cu decolteu şi pampers tanga, ci i-a blindat suzeta cu zeci de cristale! Riscul cel mare este că pietricelele cu pricina se pot desprinde şi pot fi aspirate sau înghiţite de micuţă, cel puţin aşa avertizează medicii! Dar astea sunt deja amănunte!

Important este că Sânzi s-a pozat cu bebeluşa în braţe aşa cum a făcut-o şi Coco Austin, altă piţipoancă, dar de talie internaţională! Şi fără a lămuri dilema dacă piţipoancă te naşti sau devii, mă întreb sincer cum vor arăta aceste Sânzi, Tonciu şi restul companiei când vor fi de vârsta Irinei Loghin, care tocmai a ieşit Miss la 77 de ani. Respect, Doamnă!

* Bătut de nevastă. O ştire a făcut turul televiziunilor România Tv, Antena3, B1 Tv, miercuri dimineaţă. Un bărbat de 67 de ani şi-a luat un scaun în cap de la soţia supărată că omul n-a putut să-şi facă datoria de soţ în patul conjugal. Sărmanul, pe care, culmea ironiei, îl cheamă Cocoş, a fugit de nevastă plin de sânge, până în curtea locuinţei, iar vecinii au chemat salvarea. Diagnosticat cu răni grave la cap, bărbatul le-a povestit medicilor că are probleme de mai mulţi ani cu soţia, deoarece nu mai poate face sex cu ea. Şi, de data asta, a luat un scaun în cap. Trist! Trecând peste tragi-comicul situaţiei, bine că nu i-a dat cu patul în cap…

Citit 3444 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.