Trei doamne şi toate trei...

Trei doamne şi toate trei...
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* "Israela s-a dat mare că a vândut 500 de copii". Uite aşa a început "Un Show Păcătos", ediţia de marţi seara, când Liviu şi Israela, protagoniştii divorţului anului în showbiz, deşi nimeni n-a prea auzit de ei, s-au certat pentru a nu mai ştiu câta oară, live. Despărţiţi doar de Bordea, care avea rol de arbitru la box, cei doi deja foşti soţi şi-au aruncat, timp de minute bune, vorbe de ocară unul altuia. Ba acuze de homosexualitate, ba de bisexualitate, ba acuze de trafic cu minori, ba una, ba alta. Dovezi? Eh, cine are nevoie? Suntem la o emisiune culturală, nu una de judecată. "Liviu îmi acuză fiul că e bisexual!", i se plângea Israela lui Capatos. Ete na, şi ce? Dacă băiatul îşi asumă asta, care e problema? Şi dacă nu e, şi tu ştii că nu e, cine e Liviu ca să influenţeze opinia publică. Dar, dacă e vorba de rating, apăi să fie cu scandal, din ăla cu scântei. Noroc că stătea botoşăneanul între ei, că altfel se şi păruiau. Iar Israela avea plete de smuls la Liviu.

* Cu noua listă a datornicilor la ANAF, au ieşit la iveală o grămadă de vedete care nu au avut prea multă treabă cu impozitele. Şi una dintre ele este chiar Anamaria Prodan, nevastă de antrenor de fotbal, impresară de fotbalişti, fostă preşedintă de club. Şi-o fi angajat cândva o secretară pentru plata taxelor şi aia o fi tras-o în cărămidă, mai ştii? Se întâmplă, nu că nu a vrut femeia să-şi plătească datoriile la stat. Doar ea şi soţul ei sunt oameni corecţi, că aşa se laudă de fiecare dată. Că au ei haine şi bijuterii de firmă, maşini de lux şi vacanţe la Las Vegas, asta e altceva. Lux, lux, dar impozitul e pe bani, cum ar zice o vorbă românească din bătrâni, uşor adaptată.

* Şi, pentru că nu mai trece o zi fără noua vedetă de la WowBiz, Costela a fost iar invitată în platoul emisiunii lui Mădălin Ionescu, de data asta alături de Andrei Versace, a cărui variantă feminină este. Nu s-a mai vorbit de trompetele photoshopate, în schimb s-a discutat despre cât de mult vrea Versace să o dezbrace pe Costela. Prăduitorule...        

Citit 1239 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Mai 2016 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.