Cristi însărcinătorul loveşte din nou

Cristi însărcinătorul loveşte din nou
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ce, credeaţi că aţi scăpat de Cristi Borcea? Nu, nu, nu. Omul care lasă câte o femeie gravidă per vizită conjugală a lovit din nou, numai că de data asta în propria nevastă. Conform emisiunilor de scandal, Alina Vidican, fostă Borcea, sau actuală, că nimeni nu mai ştie cine şi cum divorţează în ţara asta, e şi ea gravidă, aşa că Valentina Pelinel nu mai e singura borţoasă de anul ăsta cu un mic dinamovist. Ehee, asta da răsturnare de situaţie. Acum să vedem cine îl mai strigă pe Cristi.

* Măi, şi pentru că tot veni vorba de Cristi, voi vă daţi seama ce armăsar e omul ăsta? Adică, arătos nu prea e, şi pun pariu că de când stă după gratii nici nu mai poartă Gucci, Armani şi altele. Acolo moneda de schimb e ţigara, nu parfumul, că poţi să miroşi şi a ceapă, dacă ai ce fuma cu băieţii, la ora de stat afară. Şi, cu toate astea, reuşeşte să lase gravidă orice femeie vine în vizită conjugală la el. Punct ochit, punct lovit, cum s-ar spune! Păcat că pe fotbaliştii de la Dinamo nu i-a învăţat să dea aşa bine la poartă, poate jucau şi ei în Champions League încă de când era Borcea preşedinte. Mă rog, glume nesărate...

* Cum a reacţionat Valentina Pelinel când a aflat că s-ar putea să fie gravidă şi Alina Borcea? "Nu ştiu, eu nu vorbesc de alte persoane, tu ştii. Ce fac alţii, nu e problema mea. Când ai zvonuri de mine, ai văzut că vin cu dovezi şi discut pe ele. E foarte activ bebeluşul meu poznaş, mergem la sală". Un fel de "Cristi poate să facă ce vrea cu cine vrea, tot pe mine mă iubeşte". Am auzit că aşa gândesc şi nevestele de marinari, conştiente că soţii mai calcă strâmb pe vapoare. Măcar ăia sunt atenţi să se întoarcă singuri, nu cu bagaj acasă. Pe când Cristi... Şi cum vine treaba asta cu "facem sală"? Adică ea şi bebeluşul? Că, din câte ştiu eu, ăştia nenăscuţi doar dau din picioare. Fiind al lui Borcea, cred că dă şi goluri. Dar sală? Auziţi, voi ăştia de la Guinness Book of Records, nu vă interesează cel mai mic culturist din lume?

Citit 1459 ori Ultima modificare Joi, 19 Mai 2016 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.