Ce se ascunde mai sus de chiloţi

Ce se ascunde mai sus de chiloţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* "La beaute est la pouvoir". Este că nu ştiţi ce înseamnă? Asta scrie la vreo doi centimetri mai sus de chilotul Loredanei Chivu. Şi nu, nu e vorbă de ăla care îi chilotează avionul! În cadrul unei apariţii la Kanal D, singurul post unde pare să fie băgată în seamă permanent, Loredana Chivu şi-a arătat aproape tot, nu că nu ar fi făcut-o şi cu alte ocazii. Şi cum de silicoane şi de bronz sunt sătui şi săracii reporteri, domnişoara care ţinea microfonul a luat-o la întrebări de tatuaj, că pe ăla îi căzuseră ochii. Şi aşa obiectivul cameramanului fusese prezent doar prin zona aia, deci întrebarea a fost una legitimă. "Frumuseţea este putere", ne-a zis Loredana că scrie acolo. A naibii treabă! Deci de asta nu e ea puternică decât printre manelişti? Măi, Lori, mai cumpără nişte frumuseţe, dacă altfel nu se poate ajunge la putere. Loredana preşedinte!

* Şi, că tot veni vorba de ţinute din astea deşuchiate, nici Daniela Crudu, cea care tocmai a fost făcută trompetă de Claudia, noua vedetă a internetului, nu s-a lăsat mai prejos. Păi ce, nu e ea asistentă păcătoasă? La una dintre ultimele emisiuni, bruneta care îi înmuia genunchii lui Mihai Costea a venit îmbrăcată ca de un film.... porno. O.. ceva din piele pe ea, cu nişte hamuri la gât şi cu părul lăsat pe spate. Mai lipsea căruţa din spatele ei şi brişcarul, cu bicele în mână. Dii, Cruduţa! Eh, dar lasă, că asta face rating, şi dacă omul vrea să vadă dezbrăcăciune, păi doar nu i-om da cultură!

* Şi, în încheiere, cum altfel decât cu Iulia Albu bau-bau? Adică ea dă bau-bau-urile pe la Kanal D tuturor vedetelor din showbiz. Mai acum ceva timp le zicea şi ălora de la Casa Regală, ditamai majestăţile, cum să se îmbrace. Alteţă, dacă nu umblaţi cu găina în cap, ce să vă fac? Unde mai pui că madam Albu a mai avut şi ajutor, în persoana Ronei Hartner. Bine le-a mai zis Andreea Mantea: "Sunteţi ca doua caţe". Ei, na, păi ce, mahalagioaicele există doar în telenovele?

Citit 3561 ori Ultima modificare Vineri, 20 Mai 2016 17:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.