Orice răţuşcă se visează prinţesă

Orice răţuşcă se visează prinţesă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Cu apariţii mai dese la televizor decât asistentele lui Capatos, Sabrina Fabian, zisă şi Barbie de România, este acum o vedetă în toată regula. Başca, şi-a mai ales şi un iubit cu vreo 23 de ani mai mare decât ea. Bine, e ca în revistele cu Barbie, că iubitul e doar în imaginaţia ei. Cum, nu ştiţi cine e alesul? Nimeni altul decât Gerard Butler, Leonidas şi salvatorul Americii în vreo câteva filme. I-auzi, domnişoara Ghenea, ce vrea fata asta! A, stai, că nu mai e cu Mădălina Ghenea. Barbie, ai drum liber către Ken al tău.

* Deci fata asta, că despre altceva nu pot să vorbesc astăzi, are doar 18 ani şi şi-a făcut deja câteva operaţii de înfrumuseţare, că avea nevoie. Un pic aici, un pic de colo şi gata, corp perfect, numai bun de îngurgitat de privitorii la televizor. Un pic de voce când tunăm, domnişoara Fabian? Nu de alta, dar cu leşinul merge o dată, de două ori, după aia lumea vrea voce cum trebuie. Poate, poate te-om trimite la Eurovision, că avem antecedente.

* Cea mai tare reacţie a blondei invitate permanent la Antena Stars a fost când l-a văzut pe Leonardo DiCaprio: "Da, da, da, de trei ori da! Mie îmi place cel mai mult cum arăta atunci când filma Titanic. Dacă îl cunoşteam atunci...". Atunci când? în 1912 sau în '96? Şi ce făceai? O împingeai pe Kate Winslet de pe uşa aia de lemn, aşa e? Că tu eşti finuţă şi aveaţi loc amândoi, şi trăiaţi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Parcă îţi şi imaginezi cum titrau ziarele vremii: "Barbie diCaprio, nevastă fericită, la cumpărat de înghetaţă, a leşinat când a văzut preţul". Off, ce crudă poate fi viaţa asta câteodată.

* Dar lasă, fata e tânără, are tot timpul din lume să mai leşine şi pe alte scene. Se poartă acum vizitele românilor la show-urile de talente din străinătate. Unii cu talent, alţii... cu scandal. Români până la capăt. Ce Dumnezeu! A, şi în încheiere, aş vrea să o văd şi pe la Burlăciţa. Cică e singură şi mă gândesc că i-ar plăcea...

Citit 1047 ori Ultima modificare Duminică, 22 Mai 2016 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.