Jos chiloţii, pentru audienţă maximă!

Jos chiloţii, pentru audienţă maximă!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Cine credea că doar asistentele lui Capatos sunt în stare să îşi dea jos chiloţii ca să facă un pic de rating s-a înşelat amarnic. Ca să parodieze un pic momentele de la "Forza Zu", Teo Trandafir şi Bursucu', partenerul ei de emisiune/asistent, că bani de o asistentă focoasă ca la Capatos nu au avut, şi-au pus chiloţii peste pantaloni şi dă-i cu distracţia. Superman, nu glumă! Acum, la Bursucu' s-au văzut imediat chiloţii şi i-a dat jos cu repezeală, ca un bărbat veritabil, fără pic de pasiune. În schimb Teo i-a acoperit cu bluza şi când i-a dat jos... ehe, adevărat moment de televiziune. "Se pot folosi şi pe post de sutien. Asta înseamnă să ai mândrie, să poţi să-ţi dai chiloţii jos fără să-i fi pus", a spus Teo Trandafir. Mândrie mare, dar cum vine asta cu sutienul? Ce număr poartă doamna la chiloţi?

* Bree, nebunie mare, cică Alina Borcea n-ar fi însărcinată, până la urmă. Of, şi eu chiar credeam că Cristi nu ratează niciodată. Păi, ce-ai făcut, mă, nene? Se poate aşa ceva? Aparent, sarcina doamnei Borcea ar fi fost doar o diversiune, că se poartă în lumea showbizului şi pentru că oricum nu mai băga nimeni subiectul ăsta în seamă. Cum, mă, să nu îl mai strige nimeni pe Cristi? Ehee... Na, de acum zero credibilitate. Noroc de fata aia, Pelinel, că nu s-a băgat la scandal. Altfel, erau două pupeze care, acum, trebuiau să se ascundă de ochii lumii.

* Ciocolăţica Rose şi-a găsit jumătatea. Întrebarea numărul unu: cine este ciocolăţica asta? Eu am mâncat multe feluri de ciocolată, dar de Rose nu am auzit niciodată. Mulatra lui Mazăre? Bre, domn' primar, cu astfel de domnişoare umblai matale? Of, of, măi, măi. Întrebarea doi: de ce ne interesează cine este noul iubit? Păi, cică fostul o bătea de nu mai respira, şi acum, la ceva timp de la despărţire, s-a cuplat cu unul care o face fericită. Eh, asta da veste bună! Trebuie să ciocnim un pahar de şampanie în cinstea lor.

Citit 1683 ori Ultima modificare Marți, 24 Mai 2016 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.