„Sunt singură şi dispusă la socializare”

„Sunt singură şi dispusă la socializare”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

*Daniela Crudu continuă să înmoaie genunchii fotbaliştilor de prin Liga 1 şi asta a mărturisit-o chiar ea, la Răi da’ buni, acolo unde a zis că s-a îndrăgostit de un fotbalist. Păi, cred şi eu, după maratonul de scandaluri cu Mihai Costea, mai trebuia încă un fotbalist, nu? Nenea Gigi, o fi de la FCSB? Nu de alta, dar iar ieşi şi faci păcate pe la televiziuni şi ai zis că te abţii. Uitaţi ce zice fata: „Eu sunt îndrăgostită! Mă rog, încă nu, dar socializez şi eu... deocamdată vorbesc cu cineva, dar nu ne-am întâlnit. Nu e român. Pe instagram, vorbim în engleză. Uneori când nu ştiu cum e, dau pe google translate şi văd... Nu pot să spun unde joacă. Nu zic, că după dacă vede şi zice că am zis. M-a rugat să nu spun. E din Liga I şi câştigă 100.000 de euro pe an. Vorbim de trei zile. Când l-am văzut... De două luni sunt singură. Nu am mai vorbit cu cel cu care am fost în trecut. Pentru mine, dacă mă simt bine şi trăiesc clipa, nu este nicio pierdere de vreme. Rămân cu amintirile”.

Ce reţinem de aici? Că e îndrăgostită, dar nu prea, că e român dar nu prea, şi că ea ştie engleză bine. A, şi că băiatul face bani mulţi, aproape 10.000 de euro pe lună. Eh, ăsta da buget de ieşit în cluburi. Străini plătiţi bine şi aproape de Bucureşti sunt ăia de pe la Chiajna, nu?

*Şi, pentru că nici colega de platou a Danielei Crudu, Ana Maria Mocanu, nu se lasă mai prejos, ea a zis că e singură şi „la vânătoare”, ca orice femeie frumoasă care se respectă. În plus, la ea e „primul venit, primul servit”, bărbaţii trebuie doar să fie frumuşei şi să facă primul pas. Păi ce, domnişoară, e ca la piaţă? Primeşte primul ăla care nu stă la coadă? Eh, până la îndrăgosteala, fata doar „socializează”. De vreo două, trei ori, că apoi se plictiseşte şi aşteaptă pe altul.

Vedeţi? Viaţă de asistente. Se îndrăgostesc fotbaliştii de ele şi duduile se laudă pe la emisiuni. Eh, numai la FCSB să nu joci în momente din astea, că vine nea’ Gigi cu poligraful.

Citit 1252 ori Ultima modificare Duminică, 29 Mai 2016 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.