Ce faci când îţi prinzi soţia cu amantul în pat?

Ce faci când îţi prinzi soţia cu amantul în pat?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Răzbunare. Cum ar reacţiona un bărbat auzind glasul tandru al soţiei alintând dulce: „Ursuleţul meu drag!”. Numai că „ursuleţul” nu este el, soţul, ci amantul, cu care se gugiuleşte în patul conjugal. Până la apelativul pufos, soţul a fost „pregătit psihologic” pentru scena infidelităţii conjugale. De îndată ce a deschis uşa casei, o potecă de petale de trandafiri albi şi roşii i-a arătat drumul către dormitor. Şampanie desfăcută, pahare pe jumătate golite, căpşuni, pantofi cu toc abandonaţi lângă o fustă din garderoba nevestei… pe scurt, arsenalul unei seri romantice cu final erotic. Numai că nu pentru el. Fiindcă lepădate pe podea erau şi niscai bulendre bărbăteşti. Şi nu, nu erau ale lui! Înarmat cu sutienul nevestei, pe care-l găsise atârnat de uşa dormitorului, omul a intrat în încăpere şi… mda, i s-a cam rupt filmul. Nu ştia cu cine să înceapă. Să sară la amant sau la nevasta adulterină? Grea decizie! Aşa că omul se învârtea nehotărât în jurul patului azvârlind acuzaţii. Nevasta, foarte calmă, în halat de baie, lângă amantul îmbrăcat similar, i-a replicat fără drept de apel: „Ce faci tu fac şi eu, care-i problema?!”.

Aici trebuie să intervin şi să vă spun că totul era o înscenare pusă la cale de nevastă, drept răzbunare pentru infidelităţile soţului. Povestea se petrecea la „Ochii din umbră”, pe Kanal D. La aflarea veştii că soţul are o amantă scumpă, pe care o finanţează cu bani ceruţi de la credula lui nevastă, femeia a decis să reacţioneze diferit. Adică n-a năvălit peste cuplul soţ-amantă, cu mascaţi, microfoane, operatori şi scandal, ci a pus la cale scena unei presupuse infidelităţi. Şi în final l-a dat afară din casă şi din viaţa ei pe trădător. C-aşa era scenariul.

* Cu acordul nevestei. „Ultima dată când m-am întâlnit cu dna Udrea să ştiţi că mi-am informat soţia! Ca să fiţi liniştiţi toţi! Cred că acum vreo 7-8 zile, înainte să aibă dânsa ultima înfăţişare”, a mărturisit Traian Băsescu, la România Tv. Asta înseamnă să fii o fostă Primă Doamnă a ţării… Oare?

Citit 2960 ori Ultima modificare Luni, 30 Mai 2016 19:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.