El îşi dă viaţa pentru ea, ea îşi dă sutienul jos. Pentru altul

El îşi dă viaţa pentru ea, ea îşi dă sutienul jos. Pentru altul
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Te arzi? S-a ars! "Ai băga mâna în foc pentru femeia iubită şi pentru demnitatea ei?!”. Fără să clipească, şi-a vârât palma între flăcările „bonfire”-ului, ceremonia unde concurenţii de pe „Temtation Island - Insula Iubirii” află veşti (proaste) despre perechile lor. „Eşti un bărbat curajos! Crezi că Loredana ar face acelaşi lucru pentru tine?”, a continuat interogatoriul Radu Vâlcan, amfitrionul reality-show-ului, şi cel care îi lansase lui Hamude provocarea focului. După ce i s-au arătat imagini clare ale idilei care se naşte între iubita lui, Loredana, şi „ispitul” Sorin, Hamude a rămas la ideea lui. Şi-a mai vârât o dată mâna în flăcări: „Eu pot să ajung să îmi dau şi viaţa pentru ea”. Loredana şi-a dat şi ea ceva: sutienul jos, pentru a îmbrăca o cămaşă bărbătească oferită de ispititorul Sorin. Cămaşă cu care a intrat, în valuri, ţinându-se de mână cu Sorin, oferind apoi imagini mai incitante decât un banal topless. „Arde? Ustură?”, continua Vâlcan tirul întrebărilor. „Nu!”. Ca să fie clar, Hamude nu e român, ci iordanian şi provine dintr-o familie regală. Tatăl lui este subministru în Iordania şi are şi afaceri, iar Hamude a renunţat la toate ca să stea în România cu Loredana. Şi când i s-a arătat sărutul dintre Loredana şi Sorin, Hamude a ţinut-o pe-a lui: „Ţi se pare că era fericită că o săruta? Nu! Mi s-a părut scurt şi forţat. Poate dragostea mea pentru ea este oarbă”.

Şi era gata să-şi vâre din nou mâna în flăcări pentru ea, noroc că l-a oprit Vâlcan: „Nu te mai las să faci asta. Pentru că te-ai ars deja!”. Auzind că „ispita i-a pus Loredanei totul pe tavă!”, Hamude a izbucnit: „Eu i-am pus sufletul pe tavă! Eu i-am pus viaţa mea pe tavă? Ce poate să dea el în schimbul unei vieţi? O maşină şi-o casă? Anul viitor trebuia să mă căsătoresc cu ea! Era perechea mea!”.

Ceva mai devreme, în aceeaşi zi, dintre toţi bărbaţii de pe insulă, doar Hamude avusese curaj să sară cu coarda, strigând în momentul plonjonului: „Lore, te iubesc! Pentru tine fac asta!”. De sărit a sărit şi Loredana. În braţele altuia…

Citit 2923 ori Ultima modificare Joi, 23 Iunie 2016 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.