De două ori sex, pe Insula Iubirii

De două ori sex, pe Insula Iubirii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cât de repede cazi… la pat? „Băi, nici nu eu nu ştiu cum am ajuns acolo, sincer, pe canapea! Mă relaxam, o atingeam, o pipăiam… îşi dorea, clar, o apropiere fizică. Şi ea a pus pătura pe mine la un moment dat. Nu, n-a zis: pleacă! Încerca să mă acopere. Dar mai am şi creier, adică nu judec numai partea sexuală. M-am gândit că nu vreau să fiu niciodată pus în situaţia lui Robi. Totuşi, între ei sunt zece ani de relaţie! Chiar dacă Medana a cedat, să zic aşa, e cam mult”, mărturisea, la ceas târziu de noapte, ispititorul Tomi, după o scenă intimă cu Medana, iubita oficială, de un deceniu, a lui Robi. Dacă respectul pentru deceniul de relaţie al Medanei l-a făcut să se oprească, în ciuda „disponibilităţii” fetei, nu aceleaşi reţineri le-a avut cu o altă concurentă, Elena. „Am stăpânire de sine! Am familie şi nu vreau să îi fac de râs. Sunt destul de cerebrală şi ştiu unde să mă opresc, nu până la sex! Valul acesta se opreşte înainte de a face sex. Adică mă limitez la sărut şi atât. Nu cade nimeni la pat. Chiloţi de tablă! Centură de castitate! Pantaloni antiviol!”, se lăuda Elena înainte de a… cădea la pat cu Tomi. În cea de-a 11 noapte petrecută pe „Temptation Island - Insula Iubirii”, la Antena 1.

De cealaltă parte a tentaţiei şi a sentimentelor, după ce a experimentat „zborul” din colivia de aur pe care i-o făurise Robi, pe credit ipotecar, Medana a realizat brusc că, de fapt, tot pe iubitul de care voia să se „elibereze” îl vrea. În ciuda atingerilor cu Tomi.

„Dacă pune mâna pe mine nu e ca şi cum trădez pe cineva! Eu nu dau pe sex o relaţie! Sunt atrasă de fiecare dintre voi pentru felul vostru de a fi, dar mie îmi lipseşte Robi!”, se lamenta juna, după ce s-a jucat cu focul. Numai că Robi, rănit de atitudinea şi de mărturisirile Medanei, a cam picat în mrejele ispitei. Şi în vreme ce Medana îşi declara dorul şi teama de a-l pierde, junele se rostogolea prin aşternut cu ispita. Iar un altul a întrebat-o pe ispită ce prezervative preferă. Urmează, deci, vremuri încinse. Şi cursa: cine cade mai repede la pat!

Citit 5214 ori Ultima modificare Joi, 30 Iunie 2016 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.