"Sunt îndrăgostit de mama"

"Sunt îndrăgostit de mama"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Fiul adoptiv al Luminiţei Anghel, David, a ieşit la Wowbiz cu câteva declaraţii care pot fi foarte uşor interpretate. În una dintre ele, tânărul adoptat spune că e îndrăgostit de maică-sa, că e dependent de ea şi că el crede că ea l-a îndepărtat pentru ca el să se descurce şi singur. "Eu cu mama am fost peste tot, mereu. Sunt îndrăgostit de mama mea, am stat cu ea mereu. Sunt convins că mama a considerat că trebuie să mă mute ca să mă descurc singur, să fac faţă vieţii şi să îmi găsesc drumul", a mărturisit David.

Şi seria dezvăluirilor nu s-a oprit aici. "Mama m-a mutat ca să îmi fac lucrurile singur, să mă spăl pe dinţi singur, să îmi gătesc. Mă obişnuisem mămos, să mi se spună tot timpul ce să fac. De-aia nu am putut să stau singur. Nu îmi plăcea să stau singur, nu îmi plăceau garsonierele, cheltuiam banii de chirie sau de întreţinere şi am tot plecat. Cu banii de întreţinere mi-am făcut tatuaje, pentru că ştiam că mama se va îmbuna şi îmi va mai da alţi bani". În primul rând, faptul că nu se spăla singur pe dinţi e cel puţin dubios. În rest, na, poate o fi avut dreptate maică-sa să îl trimită pe drumul lui. Parcă prea de tot! Dar, când ştii să profiţi, o faci fără jenă. Şi te mai dai şi îndrăgostit.

* În altă ordine de idei, pentru că e final de săptămână, în atenţia reflectoarelor a reintrat Iulia Albu, care s-a ciondănit un pic în declaraţii cu Monica Anghel, o altă doamnă celebră a muzicii româneşti. Tot din cauza hainelor, că nu i-au plăcut doamnei Albu culorile Monicăi Anghel. Ete na, dar ce ştie ea, că până şi Jean Paul Gaultier a făcut haine din materialele alea! Ba mai mult, Iulia Albu le-a zis celor din platoul emisiunii WowBiz că o pot împuşca dacă va ajunge vreodată să trăiască din gloria tinereţii ei. Care glorie, numai ea ştie. Că ultima dată când am întrebat eu, găinile şi plasele nu aduc prea multe premii... Doar bau-bau-uri!

Citit 1091 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2016 19:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.