Vise erotice, cu mintea la măritiş

Vise erotice, cu mintea la măritiş
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nici gândurile la măritiş nu mai sunt ce-au fost odată. Mai ales când femeia se gândeşte la rochii de mireasă şi, în loc să îşi imagineze asta, visează musculoşi, pe plajă, care vin să o sărute. I s-a întâmplat şi Andreei Mantea, prezentatoarea de la WowBiz, care, ajunsă pe malul mării pentru filmări la emisiunea "Se strigă darul", a adormit şi l-a visat pe... Făt Frumos, un fel de Brad Pitt autohton. "S-a schimbat ceva. Am fost la mare, am avut nuntă acolo şi am fost pe plajă, am stat la soare. La un moment dat vine spre mine un tip arătos, musculos, nu îl vedeam bine la faţă pentru că venea dinspre soare. Se apropia, se apropia, a venit şi s-a pus în genunchi, când mă uit mai bine la el... Ce să mai, zici că era Brad Pitt, eu chiar cred că el era, am dat să îl sărut. Când să pun mâna pe el, era ceasul care suna foarte, foarte tare şi m-am trezit! Aia e. Nu este cazul, nu e momentul. Până la sfârşitul anului, aşa o să fie: mă mărit!", a spus Mantea, la WOwbiz.

Pesemne că e pregătită şi să îi strice casa omului şi să adopte copii cu nemiluita. Dacă nu ştie la ce se bagă, nu mai bine stă acasă să viseze frumos în continuare? La urma urmei, visele nu costă bani.

* Noroc de curiosul Mădălin că a întrebat-o pe domnişoară despre ce se întâmplase la mare, semn că ştia el ceva. Altfel, ea tăcea mâlc şi nu zicea nimic nimănui. La urma urmei, nu cred că voia să apară vreo piţipoancă din showbiz să îl fure, că doar e bărbatul visurilor ei. Restul, să îşi găsească propriul Brad Pitt, nu? Că doar nu orice fătucă se poată lăuda că e ca Angelina Jolie. Frumoasă şi cu buze mari, adică. Dar, că tot veni vorba, cu Bursucu' ce face, cui îl lasă? Că o fi având şi el standardele lui, iar dacă domnişoara Mantea se duce cu Brad Pitt pe la Hollywood, cine mai strigă darul pe la Kanal D? Că nici asta nu e pentru toată lumea. E ca un fel de măritiş cu Brad Pitt, totuşi.

Citit 2293 ori Ultima modificare Marți, 19 Iulie 2016 17:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.