Concediu de vis, cu porcul pârlit. Pe plajă!

Concediu de vis, cu porcul pârlit. Pe plajă!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Una dintre cele mai amuzante ştiri de la România TV din weekendul care tocmai a trecut a fost legată de o familie de romi care a sacrificat un porc chiar pe plaja din Mamaia. Pentru că, nu-i aşa, unde merge mai bine şoriciul, pomana porcului şi ceva muşchiuleţ, dacă nu pe nisip? Oamenii au venit dotaţi cu butelie, arzător, cuţite, tot ce trebuie. Tăiere şi tranşare, de ziceai că a venit Crăciunul în mijlocul verii. Ehee, dacă nici ei nu mai ţin la tradiţii, atunci cine? Iar ca să fie meniul complet, la nici o zi după ce au sacrificat porcul, aceeaşi familie s-a făcut vinovată şi de frigerea unui berbecuţ la proţap. O fi fost nuntă, o fi intrat vreunul la facultate şi au trebuit oamenii să sărbătorească. Dacă evenimentul i-a prins la mare, asta e, sărbătoare pe plajă. Ce, nu aţi mai văzut?

* Ei, şi când eşti la mare şi nu ai niciun porc de fript, parcă merge şi mai bine o baie în mare, alături de iubita ta, nu? Asta a făcut şi Dorian Popa, numai că lui nu prea i-a plăcut sutienul iubitei, aşa că i l-a dat jos. Deh, ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place. Cu corniţe de drăcuşor, iubitei lui nu a părut să îi displacă gestul, ba, din contră, chiar a părut să fie incitată de asta. Ehe, ce se întâmplă în apă, rămâne în apă. Bine, nu şi când ai paparazzi  pe urma ta, care abia aşteaptă să facă o ştire. Dar, aşa e viaţa de vedetă. Umblă vorba prin târg că cei doi porumbei au făcut şi nişte prostioare prin apa mării, dar cine poate să se bage peste o dragoste aşa mare?

* Şi tot de la mare, în spectacol s-au dat şi fetele lui Adi Minune. Nici nu a mai contat că una este minoră şi că, teoretic, accesul ei în club nu ar fi trebuit permis. Doar e fată de manelist, ce Dumnezeu! Sufletul petrecerii de mică, fata asta, căci, faţă de sora ei şi de băiatul cu care veniseră, ea a dansat de ziceai că tot ringul e al ei. Aşa sunt tinerii, au mai multă energie. Mai ales la 15 ani!

Citit 4332 ori Ultima modificare Luni, 25 Iulie 2016 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.