Un bici, o revistă pentru bărbaţi şi câteva prezervative, reţeta succesului

Un bici, o revistă pentru bărbaţi şi câteva prezervative, reţeta succesului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Soţia lui Ştefan Cigu, interpreta de muzică populară Matilda Pascal-Cojocăriţa, a trecut printr-o farsă bine pusă la punct de bărbatul ei şi de Iuliana Tudor, în emisiunea "Plasa de Stele", farsă în urma căreia s-a şi enervat, s-a şi speriat. Totul a început cu primirea unui colet buclucaş, transportat în condiţii inedite: cu o dronă. "Au căzut hemoroizii din cer!".  Dar ce te faci când produsul nu este cel comandat de tine, iar destinatarul cu totul diferit? Te amuzi, la început, şi aştepţi următorul colet. Surpriză! Din nou aceeaşi greşeală, cu destinatarul potrivit, de această dată. În loc de ia veche de 150 de ani comandată, primeşti un bici, o revistă pentru bărbaţi şi câteva prezervative. Iar finalul este de-a dreptul exploziv! "Hai, mă, Fane, ai comandat tu d-astea? Du-te de aici, că nu e al meu. Stau în soare să îmi arăţi prostiile astea? Du-te dom'le şi vezi-ţi de treabă", a conchis Matilda Pascal-Cojocăriţa, mai, mai luându-l la bătaie pe sărmanul curier.

* Iar când am zis că finalul a fost exploziv, păi chiar am avut dreptate. Că din drona aia a fost lansat un alt pachet, care a bubuit la contactul cu pământul, de cred că şi cameramanii s-au uitat un pic la nivelul nădragilor, să vadă dacă e totul intact şi, mai ales, uscat. De doamna Matilda ce să mai zicem, dânsa deja era ascunsă prin boscheţi de frică, urlând ca din gură de şarpe. Ce e drept, curierul avea aşa faţă de taliban, iar când vezi atâtea ştiri cu bombe şi atentate, cum să nu te sperii de la o petardă? Ei, zi tu, domnu' Dan Negru, dacă era femeia slabă de inimă, ce făceai? Mai aveai tu bani de emisiuni? Valabil şi pentru nea Fane, soţul păcălitei.

* În schimb, juraţii, printre care Dorian Popa şi Cătălin Bordea, s-au distrat copios. Nu vezi în fiecare zi o artistă de muzică populară primind colete cu bici, prezervative şi reviste pentru bărbaţi. Pornografie în toată regula, ca să nu zicem dezmăţ. După aşa farsă, doarme nea Fane în curte vreo două luni bune.

Citit 1295 ori Ultima modificare Marți, 23 August 2016 18:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.