Ce mai e o beţie mică, după atâtea chindii mari

Ce mai e o beţie mică, după atâtea chindii mari
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Din categoria "lupul îşi mai schimbă părul, dar năravul ba", Gabriel Tamaş, fotbalistul Stelei, dat afară de la echipă vara trecută pentru că s-a îmbătat şi a ratat plecarea la Severin, a comis-o din nou. Fundaşul de 32 de ani, cândva apreciat la nivel înalt, a fost surprins beat şi cu ţigările în fapt, în Centrul Vechi al Capitalei, la o terasă. "De ce să mă deranjeze imaginile cu Tamaş? Jucătorul era în timpul lui liber. Ieri şi-a făcut antrenamentul, a fost normal. Nu am nicio problemă cu programul lor în timpul liber, atâta timp cât evoluţiile sunt bune, respectă programul, nu întârzie şi nu avem momente neplăcute. Mai ales jucătorii cu experienţă, iar la vârsta lui fiecare ştie ce are de făcut. Ma interesează evoluţia lor, randamentul şi să fie la program", a spus antrenorul Reghecampf, la sport.ro. Corect, ce atâta deranj, când toată lumea ştie cum se pregăteşte Gabi Tamaş. Numai pe Mirel Rădoi îl deranja că fundaşul era mai îndrăgostit de sticlă decât de fotbal. Dar, ce-i drept, şi plin de alcool, Tamaş e mai bun decât trei sferturi dintre fundaşii din Liga I.

* Gigi Becali, în acelaşi timp, a spus că nu este nici el deranjat de imaginile cu Gabi Tamaş beat, chiar dacă era 9 dimineaţa când au fost făcute pozele. "Eu l-am trimis să bea după meci. I-am dat voie, era în timpul liber", a confirmat Becali. Păi, nenea Gigi, bea băiatul de supărare că nu a câştigat Steaua sau de fericire că s-a terminat egal şi i-o fi ieşit biletul la pariuri? A, nu, stai, că ăla cu pariurile era Şumudică. Mare campionat avem.

* Pentru cei ce nu ştiu, Gabi Tamaş este la a ţânşpea escapadă de acest gen, după ce în trecut a fost chiar şi amendat de poliţie pentru că a distrus uşa de termopan a unui bloc de apartamente din Bucureşti, ulterior adormind pe covoraşul de la intrare. Vorba aia, s-o fi săturat şi omul de trăit în lux, în paturi moi şi perne cu pene de gâscă. Nimic nu e mai comod ca un covoraş de bloc, din când în când.

Citit 1019 ori Ultima modificare Miercuri, 24 August 2016 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.