Teoria doctorului Bacalbaşa: ”Toată lumea o vrea groasă”

Teoria doctorului Bacalbaşa: ”Toată lumea o vrea groasă”
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Elena Udrea, în gura doctorului Bacabaşa. Una e să-ţi tai singur craca de sub picioare şi alta este să şezi călare pe buştean… pardon, să-ţi poziţionezi picioarele în unghi, de-o parte şi de alta a unui trunchi masiv de copac, pus la pământ. Zău dacă pricep mesajul pe care a vrut să-l transmită fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, cu fotografia care încinsese, ieri dimineaţă, spiritele duminicale la România Tv. Politiciana îşi postate se Facebook câteva fotografii făcute în vacanţă, la Letea. Şi dacă instantaneele în pantaloni (foarte) scurţi albi, păşind desculţă prin nisip sau cu caii sălbatici în fundal şi posteriorul în prim-plan sunt la limita între sexy şi turistic, poza cu buşteanul zău dacă-mi inspiră ceva. Noroc că România Tv l-a contactat, telefonic, pe dr. Nicolae Bacalbaşa, ca să explice situaţia.

* Triunghi. "Facebookul este o realitate ambiguă: în ce măsură este personal, în ce măsură este public, în ce măsură, în momentul de faţă, Elena Udrea este un personaj public… Sigur că să faci poze cu armăsarul după ce ai candidat la preşedinţia României pare a fi uşor bizar", şi-a început dizertaţia dr. Bacalbaşa. "Sau să te urci pe un trunchi de copac!", a replicat prezentatorul. "Dom’le, lumea o vrea groasă, ştii?! Toată lumea o vrea groasă, vorbesc de situaţie, evident, nu de altceva! Oricum, are un tupeu tonic pozitiv, are o inteligenţă nativă în ciuda instrucţiei iniţiale, este o persoană cu curaj, fără îndoială, arăta şi încă arată foarte bine, iar povestea ei de amor cu fostul preşedinte, în cadrul unei relaţii în triunghi - Elena Udrea, preşedintele şi poporul român - este absolut pasionantă, şi cred că va rămâne în istorie. Pentru că rar am văzut un bărbat care să ofere atât unei femei şi să rişte atât cât a riscat Băsescu pentru Elena Udrea. Şi aicea nici nu ştiu dacă să râd sau să-mi scot pălăria!", a conchis dr. Bacalbaşa.

Ca să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, Elena Udrea a mărturisit că s-a întors la Letea după cinci ani şi s-a bucurat că oamenii apreciază ce-a făcut ca ministru: "În astfel de momente, mă gândesc că totuşi merită tot ce mi s-a întâmplat, dacă a fost preţul pentru ce am reuşit să fac bun...".

Citit 8144 ori Ultima modificare Duminică, 28 August 2016 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.