"Să-ţi dea Dumnezeu sănătate, Doamne!"

"Să-ţi dea Dumnezeu sănătate, Doamne!"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* „Nu m-am distrat niciodată la acest show ca acum. Jur că mi-e rău! A fost şocant. (...) Am râs continuu timp de trei minute, am simţit că mă sufoc, că mă doare gâtul, că-mi plezneşte ceva, că mi-au dat lacrimile. A fost foarte, foarte amuzant“. Asta a zis Cheloo după ce l-a ascultat pe tânărul Ionuţ Rusu spunând rugăciunile specifice moldovenilor, ardelenilor, craiovenilor şi ungurilor. Adevărul este că omul, deja cunoscut în lumea internetului pentru fix acelaşi număr, a fost foarte bun şi i-a impresionat pe juraţii iUmor. Şi culmea, nici el nu avea chiloţi pe el. Bine, măcar, că nu a început să picteze vreo icoană...

* "Vă place Fuego? Şi cum se manifestă această boală?", a întrebat-o Bendeac pe una dintre concurente, care a încercat să lălăie o melodie de-a cunoscutului artist. Bine, şi lălăit e mult, pentru că vocea a sunat mai mult ca o duzină de pisici chinuite. "Eu l-am întrebat pe Fuego pe Facebook înainte de emisiune dacă pot să cânt o piesă de-a lui. Mi-a dat like, deci cred că o să îl fac mândru", a spus concurenta. Îmi dau seama că domnul Surugiu a fost foarte mândru. Nici nu îşi mai încăpea în pene de mândrie.

* "Da, m-am prostituat!". Dezvăluiri şocante, au zis în acest weekend, cei de la WowBiz, Kanal D, Cancan şi cam toate canalele media care se ocupă cu astfel de lucruri. O cunoscută blondă de la noi a mărturisit că s-a prostituat în Germania. Nu ştiţi despre cine este vorba? Ei bine, nu e nimeni alta decât Sexy Brăileanca, cunoscută "la noi" pentru apariţii în filme pentru adulţi. Tot un fel de prostituţie, adică. Deci, ea a recunoscut că a preacurvit pe bani în Germania, după ce făcuse acelaşi lucru în România. Singura diferenţă era că în Germania o obliga iubitul. Eh, ce să-i faci, fată dragă, dacă nu ţi-a plăcut cartea. Acum, serios vorbind, să recunoască fata asta că a făcut sex pe bani este ca şi cum ar spune iubitorii de filme pentru adulţi că ei se uită pentru poveste, nu pentru... altceva. "Tu cu cine ţii, mă? Că eu vreau să se îndrăgostească ăştia!"

Citit 1966 ori Ultima modificare Luni, 17 Octombrie 2016 14:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.