Ispită călătoare cu talent scriitoricesc

Ispită călătoare cu talent scriitoricesc
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* După succesul înregistrat la "Românii au talent", după apariţiile în "Las Fierbinţi", dar şi după ce s-a făcut de râs prin emisiunile Adrianei Bahmuţeanu cu iubita lui, Violeta, Gigel Frone s-a hotărât că e timpul de afaceri. Pentru că "Top Model Winner" nu e o afacere de succes pentru carismaticul cantautor, acesta s-a hotărât să strângă laolaltă oameni din lumea modei, a fotbalului, a afacerilor şi să ceară idei. "Vom socializa cu cărţi de vizită, vom sta de vorbă, vom împărţi idei", i-a spus Frone Adrianei Bahmuţeanu. Ei, da' te joci? Te pomeneşti că mai pune şi mâna pe chitară şi zice şi vreo două de suflet, aşa ca pentru oamenii din fotbal... Că lor cică le place distracţia.

* Maria, fostă ispită la Insula Iubirii, a venit şi ea în emisiune la Bahmuţeanu să vorbească despre ultima ei vacanţă şi să ofere detalii picante, conform spuselor prezentatoarei. "Am decis să facem chestia aia cu globul pământesc, adică unde punem degetul, acolo să mergem. Şi a căzut Turcia. Bine, trebuia să ne şi convingă. Adică să ne convină. Că dacă nu era ok, mai dădeam o dată de glob", a zis fosta apariţie de la Insula Iubirii. "Sau mai bine în Ţara Focului, pe drumul lui Magellan", îi zise celălalt invitat din platou. Poc! S-a blocat! Slavă Domnului că nu a dat repede fuga la un atlas să vadă unde e ţara asta, a focului. Adică ce, arde?

Dar staţi aşa, că dezvăluirile picante ale fetei continuă. "Ce am mai făcut? Păi, am scris o carte. Aşa am promis, aşa că m-am ţinut de promisiune. Numai că mi-a căzut laptopul pe jos, s-a făcut praf şi s-au pierdut toate datele", a spus Maria. Vaaai, păi voi vă daţi seama? Bob Dylan, eu zic să te ţii bine, că dacă scrie fata asta, s-ar putea să nu mai ai şanse la Premiul Nobel. Iar tu, băi Cărtărescule, mai lasă-te de Solenoide. Mai citeşte şi tu nişte almanahe, vorba cuiva care este! Of, ce ţi-e şi cu gradul de cultură din ţara asta. Orice om poate scrie o carte. Dar scrieţi, copii, că doar nu vă doare mintea...

Citit 1291 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Octombrie 2016 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.