Ţâţe şi buci, lacrimi şi muci

Ţâţe şi buci, lacrimi şi muci
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* V-aţi întrebat vreodată ce poate face un magician cu patru cuvinte? Ei bine, nu prea multe, atunci când vine vorba de Cheloo, solistul trupei Paraziţii şi jurat la iUmor, emisiune care se pregăteşte de marea finală. Pus să spună, la întâmplare, patru cuvinte în limba română, juratul a ţinut să arate, în stilul caracteristic, că se pricepe şi la rime. "Ţâţe şi buci, lacrimi şi muci". Da, mai fă magie cu aşa ceva!

* În acelaşi registru, continuăm cu o ştire despre Cătălin Botezatu. Mare creator de modă, fost iubit al Biancăi Drăguşanu, Botezatu se pare că are şi o parte mai puţin... plăcută. Ba chiar violentă, zic unele dintre modele. "Când făceam modeling, au fost câteva incidente care m-au dezgustat. L-am întâlnit de câteva ori profesional, nu îl ştiu personal. Ar fi urât să le spun, dar nu au fost faţă de mine. Eu nu am prezentat niciodată pentru el, dar faţă de Mirela Chirilă da, ea poate să spună. A fost la o prezentare de modă, s-a ajuns până la violenţa fizică. E urât să spun asta despre om, dar am fost de faţă", a explicat Ramona Lazguran la Kanal D. Păi, tot un fel de "ţâţe şi buci, lacrimi şi muci", doar că aici este vorba de modă, de oameni care au, s-ar părea, o educaţie superioară.

* Pentru că aici este vorba doar de... o să vă prindeţi voi, o să vă spunem şi noi cum arată Raluca Podea după ce şi-a băgat silicon în fese. V-aţi prins, deci, despre ce e vorba? Auzisem, de curând, că fetele sunt nevoite, astăzi, să îşi pună extensii, silicoane etc., pentru a se putea diferenţia de bărbaţi când merg pe stradă. Ei bine, Raluca Podea a vrut să fie cea mai diferită, aşa că s-a tunat la posterior. Deh, unii pun spoilere pe capota din spate, altele bagă silicon în fese. Cu ocazia Zilei Naţionale, Raluca a vrut sa facă un cadou tuturor bărbaţilor români. Blonda cu forme de braziliancă a acceptat invitaţia WOWbiz.ro şi a mers la o piscină, acolo unde s-a dezbrăcat în costum de baie şi a arătat ce are ea mai frumos. Cuvintele lor, nu ale mele.

Citit 10850 ori Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2016 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.