În mocirlă, din curaj sau din prostie

În mocirlă, din curaj sau din prostie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nici la plajă nu te mai poţi duce. Când maică-ta a pozat prin Playboy şi este mai cunoscută în lumea mondenă din România pentru scandaluri, coafuri şi decolteuri, tu nu mai ai voie nici măcar să te îmbraci în costum de baie, pe plajă, pentru că imediat vei fi catalogată drept urmaşa perfect a mamei. Este cazul fiicei impresarei Ana Maria Prodan Reghecampf, care este subiectul unei ştiri a celor de la Kanal D, despre goliciune. "Prodanca poza goală, iar acum fiica ei... cu sânii la vedere", sună ştirea amatorilor de mondenităţi. Numai că fata soţiei de antrenor nici nu era beată, nici deşănţată prin vreun club. Ci era, aţi ghicit, pe plajă şi la piscină. Eh, data viitoare cu burka, domnişoară. Că nu se mai poate aşa!

* În mocirlă. De regulă, rubrica aceasta nu este despre politică, dar pentru că o emisiune s-a transformat din discuţie politică în circ cu accente de eleganţă, nu mă pot abţine. Premierul Dacian Cioloş, invitat la Antena 3, a fost supus unei tirade jenante de către realizatorul emisiunii şi de către un invitat telefonic. Cu toate astea, Cioloş a rezistat şi a încercat să dea replica la fiecare vorbă aruncată de realizatorul emisiunii, fără prea mare succes, însă, dat fiind că atât cel care punea întrebările, cât şi invitatul telefonic aveau aceeaşi placă. "Vă menţineţi declaraţia că Antena 3 este o mocirlă?". "Da", zise premierul. Eh, pentru asta, domnule Cioloş, jos pălăria. Să spui treaba asta, în prime-time, în faţa unui auditoriu setat pe ideile prezentatorului, nu pe ale interlocutorului, denotă mult curaj. Sau prostie asumată, dar aş vrea să merg pe ideea curajului. 

La urma urmei, până şi faptul că a mers în mocirlă, cu riscul de a fi umplut de noroi, a fost o notă de curaj. Sau de prostie asumată, mai ales că mai are câteva zile până la terminarea mandatului. Dacă va mai fi sau nu prim-ministru, vom vedea. Părerea Antenei 3 va rămâne aceeaşi.

Citit 1324 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2016 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.