De la filme ero(t)ice în (e)misiuni de supravieţuire

De la filme ero(t)ice în (e)misiuni de supravieţuire
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* După ce a renuntat la cariera de starletă porno, spre nemulţumirea fanilor, Alina Plugaru a dat de gustul... emisiunilor de supravieţuire. Participantă la "Sunt celebru, scoate-mă de aici", vedeta mai vrea astfel de provocări, lucru pe care nu ezită să îl spună de fiecare dată când dă nas în nas cu reporterii. Ai naibii, şi o urmăresc peste tot. “Nu ştiu ce va fi, aştept oferte. Poate anul ce vine va fi mai frumos”, a spus Alina Plugaru. Până atunci, însă, Alinuţa se ocupă cu florile. De fapt, cu primitul florilor şi cu dăruitul lor. “De când prietena mea şi-a deschis florărie, nu mai cumpăr flori, primesc de la ea. Când vreau să dăruiesc cuiva flori, dăruiesc flori în ghiveci. În acest fel, cel care le primeşte să rămână cu o amintire. E altceva faţă de când oferi 50, 60-100 de trandafiri într-un buchet care se ofileşte", spune Alina Plugaru. 

Pe principiul "ce e ud nu încetează să crească" pare să meargă Alina Plugaru, astfel că, dragi bărbaţi, dacă vreţi să o surprindeţi, nu vă duceţi cu flori tăiate, ci cu flori plantate. Şi crescute! 

* Săraca psiholoagă. Lăsată pe dinafară de voturile pentru parlament, psihologul Mirela Zivari a rămas cu un salariu infim, pe care nu îl ia nici măcar un muncitor din şantier. 750 de lei zice candidata că ia lunar, ceea ce nu ajunge, în marile oraşe, nici măcar pentru o ieşire la suc. Că deh, fiecare are pretenţii. Asta se întâmplă când românii se lasă vrăjiţi de silicoane, nu de facultăţi. Vorba cuiva, "ţara geme de proşti cu facultate, mai avem nevoie şi de şcoala vieţii". Iar domnişoara de la PSD, cu bustul mai mare decât nota la bac pare să aibă multă şcoală. Bine, aşa se întâmplă când vii din familia potrivită. Baţi psihologii la fund, cu rigla. Şi aşa, ce să fi făcut madam Zivari în parlament? Că acolo nu există canapele, doar fotolii, şi oamenii nu vorbesc, ci dorm. Deci, unde era priceperea dânsei trebuincioasă?

Citit 2662 ori Ultima modificare Vineri, 16 Decembrie 2016 15:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.