Dragostea nu e ca la Lego

Dragostea nu e ca la Lego
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Să fie cu chimie, ca la biologie. Andreea Mantea a vorbit, în direct la wowbiz, despre cum vede ea iubitul ideal. „Nu ştiu cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru mine. Cred că pur şi simplu trebuie să existe chimie, trebuie să te cucerească. Nu ştiu, nu pot să-l construiesc după un calapod anume, doar din câteva calităţi şi poate, de ce nu, şi câteva defecte. Nu pot să fac asta. Bărbatul ideal pentru mine ar trebui să fie…. făcut pentru mine, să existe acea chimie din prima. Nu ştiu să spun ce ar trebui să aibă în plus sau în minus”, a explicat vedeta. Ce păcat că bărbatul ideal nu se poate construi ca la Lego, nu? O piesă roşie de aici, una albastră de colo, una mai pătrăţoasă de aici, una mai lunguiaţă de colo, un pic de chimie şi puf, a prins viaţă.

* Dar cu cine petrece Mantea sărbătorile? Dacă tot nu a apărut de nicăieri regele pe cal alb, ea o să stea cu prinţul de pe... oliţă. Adică cu băiatul ei, nu vă gândiţi la tâmpenii. Bine, fata şi-ar dori şi să plece din ţară, dar i se rupe sufletul să îşi lase copilul singur acasă. „Eu am o superstiţie. Dacă petrec noaptea de revelion cu cineva, atunci ştiu că acel cineva îmi va fi alături tot anul. Aşa că nu ştiu încă dacă să muncesc, ori să plec într-o vacanţă. Ori să stau cu David! Vom vedea ce va mai fi”, a conchis Andreea Mantea. Deh, probleme existenţiale, nu ca ăia care nu ştiu ce să pună pe masă pentru cei 12 copii care îşi fac temele la lumina lumânării.

* În spiritul sărbătorilor de Crăciun, Giovanni Becali şi Gigi Becali au dat la pace. De ce erau certaţi? De la un fleac de un milion de euro cu care patronul Stelei îl ţepuise pe vărul său. Ce e drept, la averea lor, un milion de euro chiar sunt bani de buzunar, aşa că oamenii şi-au permis să îşi dea mâna şi să ciocnească un pahar de vin deasupra unui berbecuţ la proţap. Aparent, Gigi Becali nu a tăiat, încă, porcul, deci nici televiziunile nu au fost foarte invitate la pomană. Poate peste vreo săptămână.

Citit 1137 ori Ultima modificare Duminică, 18 Decembrie 2016 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.