Pe alese. Sex în avion sau cu cătuşe?

Pe alese. Sex în avion sau cu cătuşe?
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Sinceritate. „Regreţi vreo relaţie cu un bărbat?” - „Nu, că vreau să cunosc cât mai mulţi! Viaţa-i scurtă!”, a fost replica dezarmantă a noii Daniela Crudu. Spun nouă, pentru că, jur, Cruduţa nu mai e Cruduţa! Numai râsul inconfundabil i-a mai rămas! Operaţiile estetice - rinoplastie, guşă, obraji şi buze botoxate, dinţi faţetaţi - au făcut-o să nu mai semene cu ea, ci cu o păpuşă.

Invitată la „Dosarele VIP” cu Cristi Brancu şi Dan Capatos, Daniela şi-a asumat o listă scurtă de iubiţi - Mucifer, Nilă, Prinţul Raţiu, Valetin de la „Burlăciţa” - şi una ceva mai lungă de aventuri. „Două relaţii oficiale şi două mii de aventuri! Ficatul rezistă. Tu dacă ai trăi un weekend în locul Cruduţei, te-ar lua cu descarcerarea!, a comentat Dan Capatos care o ştie cel mai bine.

Sinceritatea vecină cu naivitatea şi naturaleţea cu care Cruduţa şi-a asumat rolul de asistentă tv au mers până acolo încât a recunoscut public acte pe care alte dive cu aere de fecioare reşapate nu le-ar admite nici în somn: „Am făcut sex în avion şi mi-a plăcut la nebunie! Am folosit cătuşe destul de des, dar s-au stricat. Am luat altele acum”, mărturisea Daniela. Sper să-i reziste!

Citit 2933 ori Ultima modificare Joi, 29 Decembrie 2016 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.