Grindi, stai liniştit, Harra a profeţit că pici!

Grindi, stai liniştit, Harra a profeţit că pici!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Puşchea pe limbă! „Carmen Harra, profeţie cutremurătoare după ieşirea românilor în stradă”, se zvârcolea, ţipând din toţi rărunchii, România Tv. Şi continua în aceeaşi notă: „urmează o tragedie!”. Concret, distinsa clarvăzătoare prevede un viitor sumbru pentru omenire: economia globală se va prăbuşi, monedele la fel şi va urma o recesiune mai gravă decât cea experimentată acum câţiva ani şi vom fi extrem de aproape de un război global.

Revenind la ţărişoara noastră, Harra zice că „Guvernul va cădea destul de repede ca urmare a mişcărilor de stradă - reacţii emoţionale ale mulţimii, pe fondul manipulării, nu neapărat de reacţii logice şi normale - şi situaţia va deveni din ce în ce mai tulbure”. Ba chiar nu sunt excluse nici alegerile anticipate! Deci, pe premierul Sorin Grindeanu l-aşteaptă vremuri grele. Sau poate nu!

E suficient doar să-mi amintesc doar că aceeaşi Carmen Harra a profeţit că Hillary Clinton va câştiga alegerile şi va deveni prima femeie preşedinte a Statelor Unite ale Americii. Ah, şi că Gabriel Cotabiţă - ţine-l, Doamne, sănătos şi puternic! - va pleca dintre cei vii. Aşa că mai uşor cu profeţiile, doamna Harra, că nu prea vă ies!

Citit 1123 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2017 23:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.