Implant testicular sau fesier? Ce-şi (mai) măresc bărbaţii

Implant testicular sau fesier? Ce-şi (mai) măresc bărbaţii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În plastic e fantastic! Iar asta au descoperit nu doar doamnele şi domnişoarele, ci şi bărbaţii. Care, în numele egalităţii de şanse de sex, au luat-o înainte! Înaintea femeilor în ceea ce priveşte silicoanele. Iac-aşa am aflat ieri dimineaţă, de la România Tv, că măririle de sâni au fost detronate de implanturile testiculare şi fesiere. Pentru că domnii nu mai trag de fiare ca să le crească muşchiul mare, ci trag de nenea esteticianul să le mărească acolo unde mama natură a fost meschină. Concret, zicea ştirea România Tv, în vreme ce implanturile mamare au scăzut semnificativ, cu 12 la sută, augmentările fesiere au crescut cu 240 la sută, iar cele testiculare cu 525 la sută.

„Există cazuri în care bărbaţii au nevoie de un aspect estetic mai plăcut pentru ei sau pentru partenere şi pot recurge la acest lucru, aşa cum o femeie recurge la implantul mamar”, declara o esteticiană.

Nu mai puţin adevărat este că dorinţa doamnelor de a avea sâni voluminoşi a mai fost temperată de nenumăratele cazuri de noduli sau malformaţii apărute la sânii operaţi. Da’ las că vin puteric bărbaţii din urmă, cu implanturile pectorale. Vremea lui Barbie s-a cam dus! E vremea lui Ken!

Citit 1838 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Martie 2017 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.