Sânii ei dansează pentru ProTv

Sânii ei dansează pentru ProTv
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* "Miezul din dodoaşcă". Scuze pentru trivialitate, dar aşa s-a prezentat Oana Zăvoranu, la ceas de seară permis minorilor, la emisiunea „Uite cine dansează” şi ProTv n-a simţit nevoia să strecoare vreun bip. Mai mult, partenerul ei de dans şi coregraful s-a adaptat, recomandându-se drept „coaja” miezului. Mda.

Sincer, ştiind clipurile în care Oana se frângea în dansuri gen Michael Jackson, executate în bikini şi sutien, mă aşteptam ca execuţia ei pe ring - un cha-cha-cha (?!) pe ritmurile „Billie Jean” - să fie pe măsură. Paradoxal, picioarele i-au uitat coregrafia, dar sânii i s-au enervat atât de tare sub topul transparent că puţin a lipsit ca sfârcurile să-l rupă de-atâta zbucium. Oricum, s-au zgâit urât la noi, din ecran, şi la momentul jurizării.

„Oana, ai un nume aşa de frumos, două vocale, o consoană şi încă o vocală! Oana! Nu dansa în consoane! Dansează în vocale!”, i-a spus Gigi Căciuleanu. Mult mai graţios s-a dovedit, cu cele 250 de kile de muşchi ale lui, luptătorul MMA Sandu Lungu, care a valsat ţeapăn ca un dulap, vals vienez. Mă rog, la antrenamente i s-a lipit cu scotch o coadă de mătură de umeri, ca să stea drept. Şi nu şi-a mai revenit…

Citit 2706 ori Ultima modificare Joi, 09 Martie 2017 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.