Mâinile de aur ale fetiţei fără mâini

Mâinile de aur ale fetiţei fără mâini
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În acest material nu mai este nimic amuzant. Este doar o mostră de talent şi voinţă din partea unui om mai încercat de soartă decât mulţi dintre noi, cei care scriem ori citim. Este vorba despre Lorelai Moşneguţu, fetiţa de 14 ani care a emoţionat o ţară întreagă prin reprezentaţia ei de la "Românii au Talent".

Născută fără mâini şi fără femururi, tânăra copilă a fost abandonată la naştere şi adoptată în regim de plasament de "mami Vio", cea care i-a dat o şansă la o viaţă... normală. Dar nu despre asta este vorba. Ci despre cum un om care nu s-a lăsat doborât de greutăţile vieţii şi, graţie unei voci de înger, a reuşit să îngenuncheze milioane de oameni.

"Şi când te gândeşti că noi ne enervăm din nimic, atunci când ceva nu iese cum am vrea noi", a spus Andi Moisescu, la finalul reprezentaţiei.

În timp ce Florin Călinescu era prea emoţionat pentru a mai spune ceva, Mihaela Rădulescu a făcut lucrul normal şi a trimis-o pe Lorelai direct în semifinale. Da, veţi spune că românii aleg din nou cazul social. Nu, au ales talentul ei uriaş. Să cânţi la pian cu degetele de la picioare poate nu e mare lucru. Să ai aşa o voce, însă...

Citit 822 ori Ultima modificare Duminică, 12 Martie 2017 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.