Orgasmus infinitus şi-o cerere în căsătorie

Scris de  Joi, 16 Martie 2017 00:00
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Mă iei de nevastă sau te tai?! Sărmanul chef Cătălin Scărlătescu! Nu vine concurentă singură şi neconsolată la „Chefi la cuţite”, să nu râvnească să facă parte din echipa (şi nu numai!) a lui. Umflăţel, mucalit, pofticios, dar şi cusurgiu, Scărlătescu este singurul burlac dintre chefi, şi n-a câştigat niciuna dintre ediţiile anterioare ale concursului culinar. Prin urmare, conştiente că dragostea trece prin stomac, toate junele, mai primăvăratice sau mai tomnatice, vor să-l ajute să câştige, dar îl  şi... vor. Dar mai determinată ca Angela Cobuţ, năsăudeancă transplantată în Spania, nici c-am văzut!

După un platou „orgasmus infinitus” - o treabă pescărească de prin nordul Spaniei, dar altoită c-o mămăligă românească, totul dres cu un „vinars de poame” de pe Bârgău, să le mai treacă chefilor usturoiul pus din belşug, a şi trântit inelul pe masă! Să-l ia de bărbat şi mai multe nu! Felicitată de ceilalţi doi chefi pentru îndrăzneală, Angela nu a primit niciun răspuns ferm din partea celui pe care l-a cerut de bărbat, în schimb i-a dat un cuţit, a mai venit unul, aşa că s-a calificat în etapa următoare...

Revenind la problema de bază, dacă ar fi femeie, chef ar putea spune că-i hărţuit sexual. Dar aşa, cine-l crede?

Citit 598 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Martie 2017 18:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.