Ce FILME vedem, până pe 18 august, la cinematograful din Galaţi
Foto: Foto ”Viața liberă”, Monica Zanet

Ce FILME vedem, până pe 18 august, la cinematograful din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În perioada 12-18 august, gălăţenii pot urmări, la Cinematograful din Galaţi, patru filme. Astfel, în acest interval de timp, sâmbăta şi duminica, începând cu ora 12,00 şi zilnic de la ora 14,00, va fi proiectat filmul „Singuri acasă”, în format 3D. Producţia este o comedie despre ce fac animăluţele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la şcoală zi de zi.

Totodată, zilnic de la ora 16,00, va fi urmărit filmul „Petrecerea cârnaţilor”, în format 2D. Producţia realizată în SUA este primul film de animaţie pentru adulţi. Animaţia nu este recomandată persoanelor sub 15 ani şi, potrivit criticilor de film, reprezintă „un monument al incorectitudinii politice”. „Petrecerea cârnaţilor” arată povestea unui cârnaţ, liderul unui grup de produse de supermarket, aflat în căutarea adevărului despre propria lor existenţă şi despre ceea ce li se întâmplă cu adevărat produselor alimentare după ce părăsesc rafturile magazinelor. 

De la ora 18,00, zilnic, publicul va urmări filmul horror „Nu stinge lumina”, în format 2D. Acesta arată povestea unei femei, pe nume Rebecca, care a crezut că a lăsat în urmă toate fricile din copilărie. Niciodată nu a reuşit să facă diferenţa între ce era real şi ce nu atunci când se stingea lumina, iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază care, odată, i-au ameninţat şi ei viaţa. O entitate demonică ataşată în mod misterios de mama lor, a reapărut în mod inexplicabil.

Tot zilnic de la ora 20,15, va fi proiectat filmul „Brigada sinucigaşilor”, în format 3D. Genul acestuia este acţiune, crimă şi fantastic.

Preţul unui bilet pentru filmele în format 2D este de 15 lei, iar pentru cele în format 3D este de 20 de lei. Elevii şi studenţii vor plăti 10 lei pentru filmele 2D şi 15 lei pentru filmele 3D. La animaţii, tarifele vor fi de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

Citit 2449 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 August 2016 01:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.