PROGRAM generos de ZILELE BRĂILEI, cu Dj Project, Carla's Dream şi alte vedete

PROGRAM generos de ZILELE BRĂILEI, cu Dj Project, Carla's Dream şi alte vedete
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

„Zilele Brăilei” continuă duminică, 14 august, şi luni, 15 august, cu un program destul de generos. Astfel, mâine, începând cu ora 17,00, în Parcul Monument, publicul este invitat să vizioneze piesa de teatru „În lumea poveştilor”.

În aceeaşi zi, de la ora 18,00, în Parcul Zoo Teatru „A. Pann” din Râmnicu Vâlcea va prezenta „Povestea ieduţului răsfăţat”. De la ora 18,30, la Brăila Mall va răsuna muzica populară, urmând, la ora 19,10, piesa de teatru „Învăţăm, învăţăm, învăţăm…”, prezentată de Şcoala Populară de Arte „V. Lungu”.

Tot la Brăila Mall, de la ora 19,40, Teatrul de Păpuşi „Cărăbuş” va prezenta „Ursul păcălit de vulpe”. Cei care vor ajunge la ora 18,30 în Parcul Obor, se vor delecta cu o porţie de muzică populară.

Totodată, la ora 19,00, în Parcul „Caporal Muşat”, Teatrul Republican „B. P. Haşdeu” din Cahul va prezenta spectacolul „Nunta lui Tândală”. De la aceeaşi oră, în parcarea Primăriei, va avea loc promenada pe picioroange a personajelor din desene animate.

În ceea ce priveşte activităţile pe Fala Dunării, organizatorii anunţă că aceasta vor începe la ora 19,45, cu un spectacol de muzică populară susţinut de Nicoleta Ghelase, Alina Popescu, Marta Oprea, Maria Ciocan. La ora 20,15, va răsuna muzica tradiţională a unor formaţii din Turcia şi Bulgaria. Sărbătoarea se va încheia cu melodiile cântăreţelor Margareta Clipa şi Maria Dragomiroiu, precum şi cu un spectacol de artificii.

Luni, Dj Project şi Carla`s Dream

Luni, 15 august, începând cu ora 9,00, pe esplanada Dunării, vor avea loc activităţile dedicate Zilei Marinei. Acestea vor debuta cu o paradă navală, exerciţii navale, competiţia de canotci Brăila - Galaţi, Asociaţia “Ivan Patzaichin - Mila 23”, sosirea Zeului “Neptun”, Jocuri marinăreşti.

Tot de la ora 9,00, în Parcul Monument, vor fi prezenţi Cercetaşii României, urmând, de la ora 10,00, un spectacol de muzică populară, un concert de promenadă, ateliere creative pentru copii, precum şi spectacolul de teatru „Nunta lui Tândală”.

Pe lângă asta, la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică, începând cu ora 13,30, va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor „Taberei de pictură urbană”. Totodată, la ora 19,00, pe platoul Primăriei vor fi din nou prezente, pe picioroange, personajele Disney, iar de la 19,30, în Grădina Publică, Teatrul de păpuşi „Cărăbuş” va prezenta „Ridichea uriaşă”.

Toate evenimentele se vor încheia cu un concert pe Faleza Dunării, în cadrul căruia vor fi prezenţi Dj Project şi Carla`s Dream.

Citit 6983 ori Ultima modificare Vineri, 12 August 2016 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.