FESTIVALUL DULCIURILOR din Moscu, la o nouă ediţie

FESTIVALUL DULCIURILOR din Moscu, la o nouă ediţie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru al patrulea an consecutiv, la Moscu, localitate componentă a oraşului Târgu Bujor, este organizat un eveniment inedit pentru zona noastră. Este vorba despre "Festivalul dulciurilor", unde se reunesc locuitorii din Târgu Bujor, dar şi din alte zone ale judeţului, pentru a gusta din zeci de prăjituri, torturi şi alte bunătăţi.

Deschiderea manifestărilor va avea loc duminică, 28 august, începând cu ora 13,00, la biserica din satul Moscu.

Iniţiativa organizării acestui eveniment îi aparţine preotului din sat, Ionuţ Iordache, care a obţinut atât sprijinul comunităţii, cât şi pe cel al autorităţilor locale.

"Vom avea un moment artistic, concursuri, o tombolă şi alte surprize. Este un festival drag mie şi oamenilor din Târgu Bujor. Gospodinele aduc dulciuri făcute în casă, ceea ce mi se pare foarte frumos", ne-a transmis primarul oraşului Târgu Bujor, Laurenţiu Viorel Gîdei.

Deserturile gospodinelor vor fi apreciate de un juriu. Ca la orice festival, vor exista premii, însă nu doar pentru participante, ci şi pentru public, întrucât cei prezenţi vor putea gusta gratuit din deserturile pregătite cu măiestrie.

Festivalul se desfăşoară în curtea bisericii din Moscu, în organizarea părintelui paroh, iar premiile sunt oferite de Primăria Târgu Bujor.

Citit 2443 ori Ultima modificare Vineri, 26 August 2016 14:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.