Show extraordinar cu HORIA BRENCIU, la Galați

Show extraordinar cu HORIA BRENCIU, la Galați
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, va concerta miercuri, 19 octombrie, la Sala Sporturilor, începând cu ora 19,30, într-o impresionantă producţie live, alături de instrumentiştii care alcătuiesc HB Orchestra.

În perioada 6 octombrie - 5 noiembrie, Horia Brenciu susţine un turneu naţional, în 12 oraşe din ţară, împreună cu muzicienii care formează HB Orchestra. Evenimentul face parte din Programul naţional cultural "Artă contra Drog" 2016, derulat de Centrul Internaţional şi pentru Drepturile Omului - CIADO România şi Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri şi de a oferi, în acelaşi timp, o alternativă de viaţă sănătoasă, prin consumul de acte cultural-artistice.

Odată cu primul show, susţinut în martie 2011, la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbizul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public - entertainmentul. Conectat în permanenţă la public, Horia Brenciu generează audienţei bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român. Pasiunea pentru muzică şi dragostea pentru oameni sunt elementele care caracterizează fiecare concert Horia Brenciu, publicul vibrând de fiecare dată împreună cu artistul.

Preţul unui bilet este de 80 de lei.

Citit 6967 ori Ultima modificare Marți, 13 Septembrie 2016 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.