”Călător în ţara mea”, la a doua ediţie

”Călător în ţara mea”, la a doua ediţie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Clubul Rotaract „Dunărea de Jos” împreună cu Rotary Club organizează sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 8,00, cea de-a doua ediţie a proiectului „Călător în ţara mea”.

Este vorba despre o experienţă dedicată poveştilor de suflet din satele româneşti, ce vor fi reînviate prin descoperirea obiectivelor turistice de pe traseu, ca muzee, crame sau mănăstiri medievale. Proiectul are ca scop promovarea turismului local şi crearea unei adevărate comunităţi de entuziaşti ai patrimoniului cultural rural românesc.

Ediţia a II-a a proiectului vă va purta paşii în Dobrogea, zonă aşezată la răscruce de drumuri antice şi cu o frumoasă moştenire interculturală, păstrată de mozaicul etnic bogat, format din 17 minorităţi.

Pe parcursul călătoriei veţi putea descoperi localităţile Cerna şi Greci, dar şi tradiţiile şi obiceiurile folclorice din zonă.

De asemenea, puteţi descoperi cultura gastronomică specifică, pentru că din această drumeţie nu va lipsi nici prânzul tradiţional dobrogean, ce se va servi la Popasul „Căprioara”. Preţul călătoriei constă într-o donaţie în valoare de 99 de lei şi include transportul, masa şi activităţile culturale. Pentru mai multe detalii puteţi apela la numărul de telefon 0735.033.074.

Citit 1575 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 20:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.