ATENŢIE, GĂLĂŢENI! Vă renovaţi casa? Unde duceţi molozul şi deşeurile din construcţii

ATENŢIE, GĂLĂŢENI! Vă renovaţi casa? Unde duceţi molozul şi deşeurile din construcţii
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

În Galaţi, există două puncte verzi administrate de Ecosal, unul în Micro 13B, celălalt pe strada Etna nr. 29, unde pot fi depozitate atât deşeuri din construcţii, cât şi deşeurile electrice şi electronice. Trebuie să ştiţi că depozitarea a doi metri cubi de moloz este gratuită la punctele verzi, dar depozitarea unei cantităţi mai mari se taxează. Astfel, potrivit şefei secţiei depozit şi reciclare, Mirela Furtună, la un metru cub peste cantitatea netaxabilă, suma pe care trebuie să o plătiţi este de 27,53 de lei fără TVA, plus o taxă de cântărire de 2,58 de lei fără TVA.

În cazul în care nu aveţi mijloace de transport ale deşeurilor inerte, Ecosal poate veni să ridice molozul contra cost, fiind inclusă colectarea, transportul şi depozitarea, în cazul în care se depăşesc cei doi metri cubi gratuiţi.

În cazul în care v-aţi renovat casa şi vreţi să transportaţi molozul, dar nu aveţi mijloc de transport, puteţi suna, potrivit şefei secţiei depozit şi reciclare, la unul dintre următoarele numere de telefon: 0236.312.282 şi 0374.927.292. Totodată, numerele sunt valabile şi în cazul în care vreţi să transportaţi la punctele verzi deşeuri electrice şi electrocasnice mari.

Citit 17873 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016 00:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.