Unde puteţi RECLAMA UNDA VERDE. Adresă de e-mail creată de Primăria Galați

Unde puteţi RECLAMA UNDA VERDE. Adresă de e-mail creată de Primăria Galați
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Dacă în maxim o lună semafoarele nu vor aduce "unda verde", vor fi trecute pe galben intermitent, afirmă primarul Ionuţ Pucheanu


În loc de „undă verde”, semafoarele inteligente aduc, deocamdată, multă undă roşie, nervi şi aşteptare în trafic. Nemulţumit de modul în care funcţionează sistemul de management al traficului este şi primarul Ionuţ Pucheanu, care încă mai speră că lucrurile se vor îmbunătăţi: „Cred că într-o oarecare măsură mă înscriu în corul gălăţenilor mai mult sau mai puţin nemulţumiţi de unda verde. Partea automată încă nu e sută la sută operaţională, încă se fac reglaje. Să sperăm că, în maximum o lună de zile, lucrurile se vor îmbunătăţi foarte mult şi vom avea undă verde aşa cum trebuie. E un sistem care ar trebui să se corecteze în permanenţă, să fie interactiv. Ca simplu cetăţean, pot spune că sunt prea multe semafoare! Sunt zone în care avem câte trei într-o sută de metri - Poliţia Judeţeană, Trei Star, unde există o cascadă de semafoare”, a declarat edilul oraşului.

Pentru îmbunătăţirea din mers a sistemului, Primăria municipiului Galaţi a anunţat pe Facebook că pune la dispoziţia cetăţenilor o adresă de e-mail dedicată noului sistemului inteligent de semaforizare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. "Pe această adresă se pot trimite sesizări şi propuneri care pot aduce îmbunătăţiri sau modificări, unde este cazul, acestui sistem", precizează municipalitatea.

Există, însă, şi o alternativă, deloc dorită. „În cazul mai puţin plăcut, în care sistemul acesta nu-şi va arăta fiabilitatea, şi plusvaloarea pe care o aşteptăm, nu vom avea altă soluţie decât să trecem pe galben intermitent şi să revenim la sistemul pe care l-am avut până acum şi vom folosi doar partea de monitorizare video. Vom fi, din păcate, în faţa unui proiect nefezabil”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Citit 9083 ori Ultima modificare Miercuri, 24 August 2016 23:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.