45 ani de existenţă a Casei de Cultură a Sindicatelor/ CONCURS naţional de dans, spectacole şi expoziţii

45 ani de existenţă a Casei de Cultură a Sindicatelor/ CONCURS naţional de dans, spectacole şi expoziţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Festivalul “Constelaţii Dunărene” Galaţi, organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a celebra cei 45 de ani de existenţă începe vineri, 17 octombrie a.c., la ora 17,30.

Deschiderea înseamnă vernisarea Expoziţiei de fotografie “Spaţiul Poetic Edirne-Istanbul. Expoziţia, care va rămâne aici o lună, este organizată împreună cu Comunitatea Turcă Galaţi. La ora 18,15: vernisajul Expoziţiei de fotografie “Spectacole şi evenimente la CCSG”, cu vedetă de subiect clădirea gazdă, cu istoria ei culturală şi socială. La 18,30 începe Colecta de carte şi jucării pentru copii. La 19,00: Spectacol de muzica folk “Muzica e viaţa noastră!”, cu Cenaclul “Dunărea” şi Ansamblul “Estrada Copiilor” al Casei de Cultură.

Sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 10,00 şi până la 19,30, se va desfăşura, în sala de spectacole, ediţia a treia a Concursului Naţional de Dans „GALATZ Fest DANCE”, sub egida Asociaţiei Naţionale a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România. În tot acest timp va avea loc şi un recital-surpriză, iar în final, Gala.

Duminică, 19 octombrie, de la ora 19,00, din nou un spectacol „Muzica e viaţa noastră!”.

Citit 1001 ori Ultima modificare Marți, 14 Octombrie 2014 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.